Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Évzáró bankettet tartott a Szombathelyi KKA NBI/B-s kézilabdacsapata!

Megtartotta évzáró bankettjét a Szombathelyi Kézilabda klub és Akadémia.
Évzáró bankettet tartott a Szombathelyi KKA NBI/B-s kézilabdacsapata!

Hosszú és eseményekben gazdag szezont hagytak maguk után a lányok és az egyesület. Egy nagyon jó hangulatú vacsorát töltöttek el szerda este, melynek létrejöttét klubunk szponzorainak köszönhetjük. A csapaton és a támogatóinkon kívül részt vett az eseményen Molnár Miklós és Koczka Tibor Szombathely város alpolgármesterei, akik elfogadták egyesületünk felkérését.

Pődör Zoltán ügyvezető elnök a vacsora előtt rövid köszöntőjében értékelte az idei szezont, ahol az NBI/B-s csapat ezüstérmet szerzett. Ezután a klub elbúcsúztatta a visszavonuló és távozó játékosait, akik a nekik járó ajándék kosarat Koczka Tibor Szombathely sportért felelős alpolgármesterétől vehették át. Elsőként Jámbor Rékának és Debreczeni Lucának köszönte meg a klub a sokéves munkát. Mindkettejük az SZKKA utánpótlás nevelésében töltenek be fontos szerepet, Luca a legkisebbekkel, míg Réka az U13 II. csapatával foglalkozik. Majd Futaki Hajnalkát köszöntötte, aki a következő szezonban már nem a szombathelyi csapatot fogja erősíteni. Végül pedig Pukler Glóriának köszönte meg azt a sokéves munkát, amit elvégzett játékosként a szombathelyi kézilabdázásban. Glória a jövőben szeretne a gyerekekkel foglalkozni és reméli, hogy egy nap ő is edzőként térhet vissza.

 

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, minden szurkolónak, támogatónak és jó akarónak köszöni az egészéves támogatást, szurkolást.  

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK