Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Extra pont idegenből, döntetlen a Kisvárda vendégeként

Izgalmas mérkőzésen 24-24-re végeztünk a Kisvárda otthonában.
Extra pont idegenből, döntetlen a Kisvárda vendégeként

A bravúros pontszerzés reményében utaztunk a hetedik helyen álló Kisvárda Master Good SE otthonába a K&H Liga 19. játéknapján. Jó szellemben kezdtük a mérkőzést, a 10. percben 5-3-ra vezettünk. Jól működött csapatunk védekezése, a hazaiak nehezen találták az ellenszerét, negyedóra játék után időt kért a hazai csapat, 5-8. Folytattuk a stabil védekezést, emberelőnyben Tomasevics egészpályáról is bevette a Kisvárda kapuját, 13-7-nél megint a hazaiak kértek időt. A félidő utolsó 7-8 percében közelebb zárkóztak a vendéglátók, a szünetben 12-15-öt mutatott az eredményjelző.

Az előnyünk ellenére nagyon idegesen kezdtük a második félidőt, a hazaiak pedig nekünk estek és villámgyorsan megfordították az állást, 16-15. A rövidzárlat után gyorsan megráztuk magunkat: Pődör előbb egyenlített, Szekerczés emelésével pedig újra visszavettük a vezetést, 17-18. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, óriási izgalmak maradtak az utolsó tíz percre, 20-20. A végjátékban is felváltva estek a találatok, vezettünk már kettő góllal is, de a hazaiak egalizáltak, így az idegek csatáján nagyot küzdve végül teljesítettük célunk és ponttal távoztunk a Kisvárda otthonából, 24-24.

Kisvárda Master Good SE – Hungast Szombathelyi KKA 24-24 (12-15)

K&H Liga, 19. forduló, Kisvárda

SZKKA: Tomasevics 1 – Csire 4, Stosics 1, Gorilszka 4, Pődör B. 7, Szekerczés 4, Cristina 1 Csere: Balog (K), Christe (K), Horváth P. 1, Horváth A. 1, Szmolek, Biró, Virág, Győri.