Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ez történt a vasárnapi U13-as fordulóban

Nardai Viktória és Debreczeni György csapatai még egymás ellen is megmérkőztek.
Ez történt a vasárnapi U13-as fordulóban

U-13, G csoport - 3. forduló Szombathely, Egyetemi csarnok

SZKKA I. csapat: Horváth Lara (kapus), Horváth Luca, Kasparik Fanni, Oláh Gabriella, Kasper Lilien, Bozsodi Eszter, Takács Klaudia, Tárnoki Gréta, Felföldi Helga, Baranyai Emma, Sugàr Dorka, Szákovics Hanna, Szabó-Rácz Johanna, Borhy Sára, Kiss Jázmin, Szabó Lili, Darvas Lara, Darvas Mirella.

SZKKA II. csapat: ÁDÁM JÚLIA, BABOS KINCSŐ, BŐSZE OLIVIA, DERDÁK SÁRA, GRÓF GRÉTA, HALÁSZ TÍMEA, KONECSNI KITTI, LANG REGINA, LEPSÉNYI JUDIT, NÉMETH DIÁNA ANNA, NÉMETH EMMA ANNA, SIMON IVETT, TÓTH FANNI, VÍGH ZORKA ROZINA

Szombathelyi KKA I. - Szombathelyi KKA II. 21 - 13
Szombathelyi KKA II. - Vasvár VSE - CsörnöcGyöngye 14 - 10

- Meglepetésre készültünk, de nem sikerült. Azt beszéltük meg a lányokkal, hogy ügyes, gyors játékkal megpróbálunk nagyon szoros eredményt elérni a fizikálisan erősebb I. csapatunk ellen. Azt gondolom, voltak olyan periódusai a meccsnek, amikor ezt meg tudtuk valósítani, de összességében még nem tartunk ott, ahol az I. csapatunk. A második meccsen próbáltuk az agresszív, gyors játékunkat ráerőltetni a vasváriakra, de nagyon sokat hibáztunk a támadásainkban. Szeretném kiemelni a kapusainkat (Derdák Sára és Németh Emma), akik nagyon szépen dolgoztak a mai napon. Még egy megjegyzés, nekem furcsa volt itthon játszani, talán kicsit zavarban is voltam én is és a játékosaim is.  Jó lenne, ha ez természetes lehetne a jövőben - értékelte a látottakat II-es csapatunk trénere, Debreczeni György edző, gratulált ,,lányainak", megköszönte a szülőknek is a támogatást.

Szombathelyi KKA I. - Körmendi DMTE: 25-5 

 A reggeli álmosságunkat sajnos még mindig nem tudjuk leplezni. Nehezen pörgünk fel az első mérkőzésen. Ilyenkor sajnos sok pontatlanság és kihagyott ziccer jellemzi a támadásunkat, ami egy szorosabb mérkőzésen már nem férne bele. A mai napon a védekezésre vagyok a legbüszkébb, hiszen az mindkét mérkőzésen jól működött! Emellett örülök, hogy mindenkinek sikerült gólt dobni, gratulálok a lányoknak - összegezte a látottakat Nardai Viktória, I-es csapatunk edzője. 

A következő fordulót november 17-én, Bükön rendezik. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK