Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ezüstérem a diákolimpiáról!

A hétvégén Békéscsabán rendezték a III. korcsoportos (2006/2007-es születésű ) lányok kézilabda diákolimpiai döntőjét, amelyen klubunk igazolt játékosait csapatában tudó Zrínyi iskolások versenyeztek.
Ezüstérem a diákolimpiáról!

A csoportküzdelmekről és az elődöntőről már olvashattak weboldalunkon, most jöjjön a vasárnapi finálé históriája!

Zrínyi (Szombathely) - Szabadhegyi (Győr) 14-19

Zrínyi: Molnár Nilla, Czenki Lara (kapusok) - Wutschi Verona, Juhász Luca, Marton Jázmin, Krilov Zita, Horváth Luca, Kiss Jázmin, Bozsodi Eszter, Borhy Sára, Baranyai Emma, Takács Klaudia. 

- Komolyan felkészültünk a Győrből, talán sikerült is meglepni őket az első félidőben. 4 labdánk volt az első félidő vége előtt a 3 gólos előnyhöz, sajnos belehibáztunk és a félidőig 1 gólra visszajött a Győr. Aztán a második félidő elején volt egy rövidzárlatunk, ekkor ellépett a Győr és ezután már nem tudtuk a lépést tartani velük. Paraméterekben nagy különbség volt a két csapat közt. Büszke vagyok a lányokra, hiszen nagyon jó és magas színvonalú meccseket játszottunk - értékelte a döntőt Vers Ákos edző, aki azt is hozzátette, hogy rendkívül boldog, hogy méltón tudta a csapat képviselni a Zrínyi Ilona Általános Iskolát, Szombathely városát és az SZKKA-t!

Külön öröm, hogy Wutschi Verona lett a torna gólkirálynője, illetve a legtechnikásabb játékos címet is megkapta