Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Falmászás, óriáshintázás, magasban biciklizés és fagyizás

A nyári tábor 3. napján Bükre, a Kristálytorony Kalandparkba kirándultak a lányok.
Falmászás, óriáshintázás, magasban biciklizés és fagyizás

A Magyarországon egyedülálló, 3 szintes kalandpályára látogattak táborlakóink szerdán. A büki kirándulás során ,,lányaink” nagy része életében először fedezhette fel a 90, egyre nehezedő elemből álló, számukra tetsző vagy kevésbé izgalmas szakaszokat. 
A nem mindennapi kirándulás részeként, a Kristály Torony 17 méter magas, több mint egy kilométer hosszan, a levegőben kanyargó mászópályáján jó volt látni a kis kéziseket, aki közül sokan kipróbálták az óriás hintát és a magasban biciklizést is. 

- A toronyban a táborlakók önállóan, száz százalékos biztonság mellett tudták próbára tenni képességeiket, egyedülálló biztonsági rendszer óvta ugyanis a mászókat, nem kellett tehát aggódnunk senki miatt. Ha pedig szerencsésen földet értünk, kiváló házi fagylalttal hűsítettük le magunkat. Úgy gondolom, hogy a nyári tábor lakói kiváló extrém élménnyel gazdagodtak ma. Kint egész nap a toronyban voltunk, több csoportban másztak a lányok. A köztes időt pedig egyéb programokkal töltöttük ki, tollasoztunk, pingpongoztunk, kártyáztunk is, de a falmászás sem maradt el – foglalta össze a mai nap történéseit Józsa Krisztián táborvezető, aki azt is hozzátette, hogy valamennyi táborlakó a nagy hőség ellenére, ma is kiválóan érezte magát.  

Csütörtökön folytatódik a tábor, a lányok a délelőtti kézilabdás foglalkozások és a finom ebéd után újra a Tófürdőn strandolnak majd.