Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fantasztikus hangulatban döntetlen a Neka I. ellen!

A serdülő I. osztály nyugati csoportjának – nem túlzás azt mondani – 2 legjobb csapata találkozott vasárnap délután az Egyetemi Sportcsarnokban, ahol fantasztikus csapatunk ikszelt a Nekával.
Fantasztikus hangulatban döntetlen a Neka I. ellen!

SZKKA – Neka I. 23-23 (12-10)

SZKKA: Tamási Kata 3, Pődör Blanka 13, Farkas Nerina 2, Juhász Anna, Horváth Lilla, Lakatos Lizett 1, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Lőrincz Brigitta Sámson Petra 1, Horváth Anna 3, Wagner Dóri.

Fantasztikus hangulat, fantasztikus csapat! Végig kiélezett kemény csata zajlott a serdülő I. osztály mai fordulójában, a Neka ellen! A csapatok az első félidőben fej-fej mellett haladtak, aztán a hajrá nekünk nőtt ki jobban és előnnyel vonulhattunk a szünetre. A második félidőre is harcosan jöttünk ki, igaz helyenként a fáradság okán hiba csúszott a játékunkba, de így is növelni tudtuk az előnyünket! Viszont a végjátékban a jóval hosszabb, az ország minden szegletéből összeszedett kispaddal rendelkező Nekának jött ki jobban a lépés, így döntetlenre tudta menteni a mérkőzést!

- Büszke vagyok a csapatomra! Úgy gondolom a múlt heti csorbát ki tudtuk köszörülni! Sajnálom, hogy nem 2 ponttal zártuk a mérkőzést, a játék képe alapján ugyanis megérdemelte volna a csapatom! Ennek ellenére nem szomorkodunk, a ma látottakból tudunk tovább építkezni és el fogjuk foglalni a megérdemelt helyünket a tabellán – összegezte a mai rangadón látottakat Pődör Zoltán edző.