Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Farkas Nerina és Lakatos Lizett is a serdülő válogatottal edzőtáborozhat!

Bohus Beáta, a magyar női serdülő válogatott vezetőedzője kiválasztotta a Balatonbogláron edzőtáborozó játékosokat, akik közé 2 kiváló tehetségünket is behívott.
Farkas Nerina és Lakatos Lizett is a serdülő válogatottal edzőtáborozhat!

A magyar női serdülő válogatott tagjai november 26-28, december 3-5 és december 10-12 között edzőtáboroznak Balatonbogláron. A játékosok kiválasztását Bohus Beáta vezetőedző végezte el és nagy örömünkre 10 éves egyesületünk utánpótlás-nevelő munkája ismét sikert aratott, hiszen 2 tehetségünk, Lakatos Lizett és Farkas Nerina is meghívást kapott az edzőtáborba. 
Lakatos Lizett december 3-5 között bizonyítja, hogy ott a helye a legjobb magyar serdülő válogatottak között. 
– Edzőm, Pődör Zoltán által értesültem, hogy email-t kaptak az MKSZ-től. Nagyon és kíváncsian várom, hogy milyen lesz az ország korosztályos legjobbjaival együtt edzeni és ismerkedni, ez egy teljesen új dolog lesz számomra. Szeretném minél eredményesebben képviselni klubomat – mondta a honlapunknak nyilatkozó Lakatos Lizett. 

A december 10-12 között pedig Farkas Nerina készülhet Balatonbogláron. 
- Nagyon örültem a behívónak, hiszen nem is gondoltam volna, hogy a sérülésem után ilyen hamar behívnak, de megérte sok munkát végezni. Már nagyon várom, hogy tovább öregbítsem az SZKKA hírnevét! Kíváncsi leszek, milyen lesz teljesen más emberekkel edzeni, játszani, készülni. Lélekben már mostantól igyekszem ráhangolódni – válaszolt érdeklődésünkre Farkas Nerina.
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK