Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felemás mérleg

Vasárnap Mosonmagyaróváron, az UFM Arénában rendezték a gyermekbajnokság LU12 Tóth László régiójának hétvégi fordulóját.
Felemás mérleg

Mosonmagyaróvári KC SE- Szombathelyi KKA I. 17-24, Szombathelyi KKA I.- Győri ETO KC II. 10-18.

Szombathelyi KKA I.: Bozsodi Eszter, Ceglédi Boglárka, Kasper Lilien, Kiss Jázmin, Lékai Odett, Sugàr Dorka, Szlámer Réka, Horváth Luca.

Szombathelyi KKA II.- Győri ETO KC I.: 21-22, Szombathelyi KKA II.- Büki TK 25-12

Szombathelyi KKA II.: Baranyai Emma, Borhy Sára, Fábián Napsugár,  Kasparik Fanni, Oláh Gabriella, Tárnoki Gréta, Takács Klaudia. 

- Nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk ma. A mosonmagyaróvári és a büki csapat ellen sokat tudtunk támadásban gyakorolni. A győri csapatok ellen nagyon keményen védekeztünk, igaz, ez sok energiát kivett belőlünk, de cserék nélkül is helytálltak a lányok és együtt, csapatként küzdöttek. Támadásban nagyon szépen megcsináltuk a helyzeteinket, de a meccs második részében nem mindig tudtunk koncentrálni, emiatt több hibát vétettünk, azonban nagyon büszke vagyok mindkét csapatra, csak gratulálni tudok mindenkinek a mai teljesítményéhez! Az eredmény csak másodlagos volt. Jövő héten folytatjuk ugyanitt, az U13-as bajnokságban - összegezte a látottakat Nardai Viktória edző. 

Éles KISE - SZKKA IV. 27-12, Bajnok DSE Nemesvámos - SZKKA IV. 31-8.

- Gyenge védekezés, lassú támadásvezetés jellemezte mindkét mai U12-es meccsünket. A második meccsünkön ráadásul beletörődtünk a sorsunkba, sajnálom, ma többet szerettünk volna mutatni. Most így sikerült, a jövő héten más lesz - értékelte az összecsapásokat Debreczeni György edző. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK