Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felemás mérleg a 3. Horváth Nikolett emléktorna első napján!

A hétvégén Dunaújvárosban szerepelnek felkészülési mérkőzéseken Debreczeni György és Nardai Viktória ,,lányai". Mindhárom csapatunk számára a gyakorlás a legfőbb cél.
Felemás mérleg a 3. Horváth Nikolett emléktorna első napján!

Eredmények az U12-es korosztályban: SZKKA - Kozármisleny 14:12,  SZKKA - ADA (szerb) 22:17

- Az elmúlt héten edzőtáboroztunk, közben három meccset is játszottunk a Répcelak, a Bük és a Sárvár u13-as csapataival. Így érthető, hogy nem voltunk frissek, de ahogy egész héten, most is lelkesen, keményen dolgoztunk. A védekezésünk nagyon jól működött. A támadásainkat elkapkodtuk, sok volt a technikai hiba. Örülünk, hogy végre sikerült győznünk a Kozármisleny ellen. Vasárnap reggel a házigazdák ellen kezdünk, délután pedig a reményeink szerint döntőt játszhatunk - értékelte a szombati történéseket Debreczeni György edző.

U13 (2007):
A Kozármisleny SE Szombathelyi KKA meccset elveszítettük, de a Szombathelyi KKA - DKKA NKFT összecsapást megnyertük. 

SZKKA: Ceglédi Boglárka, Grebenár Réka, Kasparik Fanni, Takács Klaudia, Baranyai Emma, Kiss Jázmin, Felföldi Helga, Bozsodi Eszter, Kasper Lilien, Horváth Luca, Szabó-Rácz Johanna, Borhy Sára, Darvas Mirella.
- A délelőtti mérkőzésen álmosan, lassan játszottunk, emellett rengeteg ziccert és büntetőt kihagytunk. Szerencsére a Dunaújváros csapata ellen már magabiztosabbak voltunk, keményen, agresszívan védekeztünk. Tudtunk gyors gólokat szerezni, felállt fal ellen pedig szépen kézilabdáztunk - összegezte a tapasztalatokat Nardai Viktória edző. 

Vasárnap 9:20-kor játszunk a Dunaújváros 2-es csapata ellen, ha azon nyerünk, akkor 15:10-kor döntőt játszunk.

U14 (2006-7):
Szombathelyi KKA - Dabasi KC VSE: 9-23
Szombathelyi KKA - Dömsödi USE: 20-23

SZKKA: Tőke Lili, Horváth Vivien, Szekér Réka, Pejkó Alexandra, Ceglédi Boglárka, Grebenár Réka, Horváth Lara, Baranyai Emma, Felföldi Helga, Kasper Lilien, Darvas Lara, Horváth Anina, Szmolek Eszter, Kovács Viktória, Majtényi Petra, Geosits Zsófia. 

- 2006/7-es lányokból álló csapatunk két nehéz mérkőzésen van túl. A Dabas ellen fizikálisan alulmaradtunk, nem állt össze a védekezésünk, támadásban pedig rengeteg technikai hibát vétettünk. A Dömsöd csapatával szoros meccset tudtunk játszani, támadásban jó döntéseket hoztunk, azonban a meccs végére elfáradtunk, nem koncentráltunk eléggé – foglalta össze a látottakat Nardai Viktória. 

Vasárnap még két csoportmérkőzésünk lesz, itt körmeccsek vannak, 8:30 DKKA, 11:50-kor Kozármisleny ellen. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK