Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felemás répcelaki mérleg

A kisiskolás bajnokság hétvégi répcelaki fordulójában I-es és II-es csapatunk az ETO I-es, III-as és IV-es csapatával, míg a III-as együttesünk a Répcelaki SE-vel az ETO V-ös csapatával mérte össze tudását.
Felemás répcelaki mérleg

- Az I-es csapat első meccse még nagyon álmos volt. A második azonban nagyon jól sikerült! Harciasak, lendületesek és nagyon bátrak voltak a lányok. Nagyon jó védekezésünk és szép kapusteljesítményünk volt – értékelt Debreczeni Luca edző, aki a II-es csapat mutatott játékáról is véleményt formált. 

- Mindkét meccsünk jól sikerült! Az első meccsen védekezésben voltak nehézségeink, de sokat fejlődtünk közben. A második meccsen sikerült mindenkinek gólt lőnie, aminek nagyon örülök! Eredmények nincsenek, a lányok az ETO III-mal, az ETO IV-gyel és az ETO I-gyel játszottak – tette hozzá Debreczeni Luca. 

A Komáromi Anna, Horváth Linda, Tolnai Dia, Kovács Anna, Horváth Viola, Horváth Bianka, Balogh Sára Panna, Halász Emília, Jenőfi Franciska, Kraft Ingrid, Lakics Diána összeállítású SZKKA III-as csapatot Farkas Heni edző értékelte. 
- Egy évvel idősebbekkel játszottunk. Sajnos nem ment a játék, nem játszottuk azt, amit megbeszéltünk. Nem a mi napunk volt a szombati, többet vártam a csajoktól - nyilatkozta Farkas Heni edző. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK