Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felnőtt csapatunk itthon tartaná a kupát

Lányaink már egy hete készülnek a jubileumi Student Kupára. A szombaton rajtoló torna előtt NB I/B-s csapatunk tagjainak várakozásaira voltunk kíváncsiak.
Felnőtt csapatunk itthon tartaná a kupát

Pődör Rebeka: a felkészülés elején járunk, az egész csapat keményen dolgozik a tavaszi szezon kezdete előtt. Ezen a tornán nem az eredmény lesz az első számú szempont, persze nagyon jó lenne megnyerni. NB I/B-s élcsapatok gyűlnek össze a tornán és reméljük, sikerül jó meccseket játszanunk. Mivel a felkészülés elején járunk, ezért főként a meccsterhelés fontos, inkább én is arra koncentrálok majd.

Schneck Réka: örülök, hogy máris ilyen erős tornán tudjuk magunkat megmérettetni, sajnos az év vége nem úgy sikerült, ahogy vártuk. Most újult erővel vágtunk a munkába, szeretnénk ugyanis megnyerni a tornát, de a lényeg az, hogy a játék szervezett legyen és magabiztos. Magamtól is ugyanezt várom, mindent megteszek majd azért, hogy a csapat segítségére legyek hátul.

Schneider Éva: most kezdtük el a téli alapozást, egy hosszabb szünet után. Már nagyon várom a meccseket, kiváncsi vagyok én is, hogy jelenleg milyen formában vagyunk. Annak ellenére, hogy próbáljuk a maximumot nyújtani, biztos vagyok benne, hogy még nem úgy fog menni a játék, ahogy szeretnénk. Nyilván becsúszik egy-két hiba, amelyeknek nem kellene, de pont ezért vannak ezek a felkészülési meccsek, hogy kijavítsuk a hibákat.

Szendrei Barbara: a csapattól azt várom, hogy küzdjön és minden meccsen odategyük magunkat, na meg persze szeretnénk megnyerni ezt a nagyszabású tornát! Magamtól pedig azt várom, hogy minél többet ki tudjak hozni magamból és a csapattársaimat tudjam húzni, ha esetleg nem úgy alakulnak a dologok mint, ahogy mi szeretnénk!