Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felszabadult játék és öröm az U11-es fordulón

Egyesületünk három csapattal indult a körmendi játéknapon.
Felszabadult játék és öröm az U11-es fordulón

A hétvégén Körmenden rendezték az U11-es Gyermekbajnokság első fordulóját. Egyesületünk három csapattal is képviseltette magát a játéknapon, az SZKKA 1 az SZKKA 2-vel és a Mosonmagyaróvárral csapott össze. Ebben a korosztályban még nem számolják hivatalosan az eredményt.

- A héten jókat edzettünk, értették a lányok, hogy miket kell gyakorolnunk. A mostani meccseken láthattuk is: lelkesen, gyorsan, pontosan kézilabdáztunk. Jó volt látni ezt a felszabadult játékot, örömöt – értékelt az SZKKA 1 edzője, Debreczeni György.

SZKKA 2 néven NB I-es játékosunk, Virág Noémi által irányított U10-es csapatunk indult az idősebbek között.

- A lányok már nagyon várták, milyen lesz életük első nagypályás, bőrlabdás mérkőzése. Sajnos az első mérkőzésen az izgalom és megilletődöttség volt jellemző az SZKKA U11 ellen, viszont a második mérkőzésen a Mosonmagyaróvár ellen már nagyon ügyesen játszottak. Hasznos volt a két meccs, várjuk a következő fordulókat – mondta a forduló után Virág Noémi.

Az SZKKA 3-as csapata is két mérkőzést játszott a körmendi U11-es fordulón.

- A lányokkal felkészülten érkeztünk. Az első meccsen kissé félve játszottunk, több technikai hibával. A második mérkőzésre szerencsére ennek nyoma sem volt, keményen védekeztünk és támadtunk. Különösen kiemelném a kapusunk teljesítményét. Ügyesen küzdöttek, gratulálok a lányoknak – nyilatkozta Mátyás Fanni, csapatunk trénere.