Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Félszáz gól a büki kapuban!

Kiütéses győzelmet arattunk az NB II északnyugati csoportjában vasárnap délelőtt lejátszott vasi rangadón!
Félszáz gól a büki kapuban!

SZKKA U22 – Büki TK 50-30 (26-15)

SZKKA: Gadányi Maja, Lőrincz Brigitta, Lugosi Fruzsina (k) - Tamási Kata 4, Pődör Blanka 10,  Horváth Anna 7, Farkas Nerina 1, Lakatos lizett,  Csire Fanni 4, Udvardi Laura 5, Szuhogyi Laura 5, Molnár Viktória 1, Horváth Petra 2, Pődör Rebeka 5, Hornyák Bernadett 2, Moutsogianni Theodora 4.

A Büki TK elleni megyei rangodóra a lehető legerősebb keretünkkel állt ki a csaptunk! Köszönhető ez annak is, hogy a büki sportegyesület, ahol tudott, szánalmas módon keresztbe tett klubunknak! Ezt a jővőben is figyelembe vesszük és maradéktalanul viszonozzuk.

A mérkőzés elején már állva is hagytuk ellenfelünket és az első perctől egyértelmű volt a mérkőzés kimenetele, csupán a különbség nem! Folyamatosak voltak a lerohanás gólok és a határozott befejezések, így a második félidőre a serdülő csapatunk tagjai léptek pályára, akik ugyancsak ott folytatták, ahol a ,,nagyobbak" abbahagyták és szép támadásokkal és gyors játékkal szórakoztatták a szép számú hazai közönséget!

- Jó iramban kézilabdáztunk, de sejnos ma ez egyoldalú volt, így tudtam lehetőseget biztosítani a fiataloknak is - értékelte a rangadónak induló, de nagyon sima győzelemmel véget érő bajnokit Pődör Zoltán edző.