Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Félszáz gólt dobott és ötödször nyert ifi csapatunk!

Futás, gyors támadójáték és 90 gól 1 meccsen.
Félszáz gólt dobott és ötödször nyert ifi csapatunk!

Érd - SZKKA 40-50 (20-25)

SZKKA: Christe (kapus) - Horváth A. 8, Pődör R. 4, Pődör B. 20, Kovács, Kulcsár 1, Franka 4. Csere: Lőrincz (kapus) - Bíró 1, Béres 2, Lakatos 1, Szmolok, Kozma 2, Bozzai 2, Németh P. 2, Málovics 3.

A mai mérkőzésen a futásé volt a főszerep! Mindkét oldalon a gyors támadójáték dominált, a védekezéssel kevésbé foglalkoztak a csapatok! Ezt a tempót fejben mi bírtuk jobban!

- Lőttünk 50 gólt, aminek örülök, viszont a védekezéssel nem voltam megelégedve! Végig hajtós mérkőzés volt, amely kiválóan szolgálta a felkészülésünk ezen szakaszát! Gratulálok a lányoknak és az érdi csapatnak is, jó kis mérkőzés volt - összegezte a látottakat Pődör Zoltán edző. 

Ezzel a győzelemmel továbbra is hibátlanok ,,lányaink", 5 meccsből szerzett 5 győzelemmel ideiglenesen listavezető lett csapatunk. A győriek amennyiben csütörtökön győznek, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően visszavehetik az 1. helyet. Pődör Zoltán csapata legközelebb október 11-én gyűjtheti tovább a pontokat, akkor a KSA Budapest otthonában kell pályára lépni. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK