Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fiatal beállót is igazoltunk

A Fradi akadémiáján nevelkedő Böhm Nikolett a legutóbbi két szezont a Vasasnál töltötte.
Fiatal beállót is igazoltunk

Kazai Anita, Szeberényi Flóra, Csatlós Csenge, Hornyák Panna, Gönczöl Vivien és Pankotai Luca után újabb érkezőt jelenthetünk be: klubunkban folytatja a pályafutását a legutóbb Vasas együttesében szereplő Böhm Nikolett.

A 20 éves, 180 cm magas beálló Budakalászon kezdett kézilabdázni, majd serdülő korában leigazolta a Ferencváros. A Fradi akadémiáján töltött négy év után 2021-ben a Vasashoz szerződött, amellyel idén bajnoki címet ünnepelhetett az NB I/B-ben.

Pődör Zoltán ügyvezetővel már több éve beszélgettünk arról, hogy az SZKKA-hoz igazoljak. Mindig is vonzott ez a lehetőség és szerencsére úgy alakult, hogy most valóra is tudtuk váltani. Nagy reményekkel érkezem a klubhoz és a csapathoz, szeretnék minél többet fejlődni és tanulni. Bízom benne, hogy sikerül elérni a kitűzött célokat és feljutni az NB I-be. Az idei szezon sem lesz könnyű, hiszen több csapat is szeretne visszakerülni az első osztályba, éppen ezért izgalmas idényre számítok – nyilatkozta legújabb igazolásunk, Böhm Nikolett.