Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fogjunk össze! Indul a jótékonysági mezlicit Domi és Lackó megsegítésére

Fogjunk össze! Indul a jótékonysági mezlicit Domi és Lackó megsegítésére

A vasárnapi, DKKA elleni bajnoki előtt és a meccs műsorfüzetében már bemutattuk a szombathelyi Brenner János Iskola két tanulójának, Dominiknak és Lackónak a történetét. A fiúk egy ritka genetikai betegségben (DMD) szenvednek, ami izomgyengeséggel jár, ezért tízéves korukban a járóképességüket elveszítve kerekesszékbe kényszerültek. A srácok nagyon szeretik a sportot, kiskorukban sokat játszottak labdajátékokat, de a betegségük miatt ez már csak álom marad.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia a szombathelyi sportélet zászlóshajójaként mindig is kiállt a jótékony, nemes ügyek mellett és klubunk ezúttal is azonnal igent mondott arra a felkérésre, hogy az NB I-es játékosaink által aláírt mezünk licitre bocsátásával segítsük a srácokat, a licitből befolyt összeggel szeretnénk támogatni a gyógyterápiájukat.

Klubunk tiszteletbeli elnöke, dr. Hende Csaba is azonnal a nemes ügy mellé állt és arra kéri közösségünket, hogy segítsük Lackót és Domit.

- Örömteli, hogy az SZKKA mindig kiáll a jó és nemes ügyek mellett, hiszen utánpótlásnevelő klubként nem csak a sportra, hanem egymás megsegítésére, támogatására is neveljük a gyereket. Arra buzdítom a mindig összetartó szombathelyi kézilabda-közösséget és az SZKKA-családot, hogy most is mutassunk példát és aki teheti, licitáljon a játékosok által aláírt mezre, hogy a befolyt összeggel támogathassuk Lackót és Domit  - fogalmazott dr. Hende Csaba.

A fiúk kérésének eleget téve NB I-es játékosaink már alá is írták Pődör Rebeka mezét, melyet a DKKA elleni mérkőzés előtt sajátnevelésű irányítónk és dr. Hende Csaba tiszteletbeli elnökünk ünnepélyes keretek között átadott a fiúknak. Így nem maradt más hátra, minthogy elindítsuk a licitet az aláírt mezért!

A jótékonysági mezlicit nyertese a következő, Siófok elleni hazai bajnoki előtt szintén ünnepélyes keretek között veheti át az aláírt mezt Lackótól és Domitól. Aki teheti, licitáljon az aláírt SZKKA-mezre, fogjunk össze és segítsük a srácokat!

Figyelem! Licitálni a hivatalos Facebook-oldalunkon, ennek a cikknek a bejegyzése alatt lehet hozzászólásokban. A posztot oldalunk tetején rögzítjük, hogy mindenki gyorsan és egyszerűen megtalálja, ha licitálni szeretne. Az árverés február 24-ig, jövő csütörtök estig tart, induljon a jótékonysági mezlicit Domi és Lackó megsegítésére!

Az árverés végéig legnagyobb összeget felajánló, azaz a licitet megnyerő Szurkolónkkal azonnal felvesszük majd a kapcsolatot az átadás részleteiről!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK