Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fölényes győzelem a Körmend ellen!

Serdülő csapatunk szerda délután magabiztos sikert aratott a körmediek elleni felkészülési meccsen.
Fölényes győzelem a Körmend ellen!

SZKKA - Körmendi DMTE 40:25 

SZKKA: Pődör Blanka 10, Tamási Kata 9, Farkas Nerina 3, Juhász Anna, Horváth Anna 5, Horváth Lilla 3, Lakatos Lizett 2, Szekér Petra 2, Szentgyörgyvári Lia 3, Wagner Dóri 3, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Lőrincz Brigitta.

Köszönet a Körmendi DMTE csapatának, hogy ilyen rugalmasan rendelkezésre állt a serdülő csapatunk elleni felkészülési mérkőzésre! Az első játékrészben fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd egyre jobban kijött a hét csapat közötti felkészülési időszakbeli különbség. A kilátogatók mindkét oldalon láthattak szép megoldásokat, mind védekezésben és támadásban egyaránt. A végén magabiztos hazai siker született

- Nagyon jól szolgálta a felkészülésünket ez a mérkőzés! Köszönjük a Körmendnek, hogy eljöttek és segítették a munkánkat! Jövő héten már bajnoki fordulónk lesz, ezért szükségünk volt egy edzőmérkőzésre még a héten, a pénteki Fradi elleni meccs előtt. Mindenki pályára tudott lépni, tudjuk, hogy vannak még hiányosságaink, de időnk is van még javítani! Összességében meg vagyok elégedve a csapatommal – értékelte a győztes csatát Pődör Zoltán edző.