Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fölényes győzelem az NB II-es vasi rangadón!

Az NB II északnyugati csoportjában magabiztosan tartottuk itthon mindkét bajnoki pontot.
Fölényes győzelem az NB II-es vasi rangadón!

Szinte a Falco – Körmend rangadókra jellemző hangulat fogadta az Egyetemi Sportcsarnokba kilátogatókat, hiszen mind a szombathelyi, mind a körmendi tábor kemény magja odatette magát és sportszerűen buzdította az övéit. A nézők között több fiatal Falco játékos is feltűnt. Az első félidőben ellépett a fiataljainkból álló csapatunk, de az ellenfél becsületére legyen mondva, egy percre sem adták fel és kapaszkodtak vissza, ám a második félidőben ezeket a támadásokat fiataljaink rendre visszaverték. A mérkőzés sorsa nem, csak a gólkülönbség volt a kérdés. Hasznos volt lányainknak ez a mérkőzés, mert jó küzdő ellenfél volt ma este a piros-fekete csapat.

Szombathelyi KKA U21 – Körmendi DMTE 32-27 (17-10)

SZKKA: Tamási Kata 4, Győrffy Luca 1, Horváth Anna 4, Pődör Blanka 8, Bódi Virág 1, Kulcsár Dorka, Szmolek Appolónia, Bognár Franciska, Kozma Adrien, Málovics Dorina 1, Szabó Enikő, Csire Fanni 4, Pődör Rebeka 9.

Pődör Zoltán edző: Egy jó dolgos és kemény mérkőzés volt! Jól játszottunk, de végig tartotta a lépést velünk az ellenfél egy pillanatra sem adták fel a küzdelmet! Örülök, hogy a fiatalok jól játszottak és már ki lehet jelenteni, hogy meghatározó játékosai páran az NB II-nek. A következő évben ebből kell tovább lépni, hogy még magasabb osztályú játékosok legyenek!

U21-es csapatunk ezzel a győzelemmel megerősítette pozícióját, lányaink legközelebb március 18-án 15 órakor Veszprémben, az előttünk egy helyezéssel álló és 2 ponttal többel rendelkező Pannon SE ellen szerepelnek.