Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Főnix Kupa: így sikerült a mieink 2. napja

Csapatunk ma 4 győzelemmel és 2 vereséggel folytatták szereplésüket. Fotónkon az u13-as ,,lányaink".
Főnix Kupa: így sikerült a mieink 2. napja

Az u11-es csapatunk szombati eredményei: SZKKA - Kecskemét 6-11, SZKKA - Balmazújváros 15:9.

- Sajnos reggel elaludtunk a meccsen, így vereséget szenvedtünk. Nagyon kár érte, mert a második meccsünkön megint nagyon jól, igazi csapatként játszottunk. Holnap a 4. helyért küzdünk meg két meccsen - foglalta össze a mai nap történéseit Debreczeni Luca edző. 

Az u12-es lányaink eredményei: SZKKA - Érd 13:12

- Nagy elszántság volt a lányokban, lehetett érezni, hogy jól fognak játszani. Így is lett, hatalmas küzdelem volt az egész meccsen. Jó volt nézni, jó mérkőzés volt, amit végig mi irányítottunk - értékelt Debreczeni György edző. 

Hajdúnánás - SZKKA 18:13

- Sajnos megint önbizalom nélkül kezdtük a meccset. Az első félidőben így is meg voltak a lehetőségeink, hogy átvegyük az irányítás, de ez nem sikerült. A második félidőben aztán egyértelmű lett, hogy az ellenfél középső három játékosa ma jobb teljesítményt nyújt. Ezzel az eredménnyel a csoportunk utolsó helyén végeztünk, így holnap a 13-16. helyért játszunk a helyosztó mérkőzéseken - összegezte a látottakat Debreczeni György. 

Az u13-as együttesünk meccsein a következő eredmányek születtek: SZKKA - Balmazújváros 14-9, Budai Farkasok - SZKKA 8-14

- Mindkét mérkőzèsünket magabiztosan nyertük. Folyamatosan javuló formát mutattunk. Holnap a 4-6.helyért játszunk, szeretnénk győzelmekkel és a maihoz hasonló vagy esetleg még jobb játékkal előrukkolni. Gratulálunk a lányoknak a mai napon nyújtott teljesítményükhöz - így látta Nardai Viktória és Vers Ákos saját csapata teljesítményét. 

A XIII. Főnix Kupa teljes eredménylistája ITT böngészhető!