Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fontos egyeztetések a Szurkolókkal: bérlet helyett jön a támogatói jegy

Több lényeges témát is érintett a megbeszélés a klubvezetés és a vezérszurkolók között.
Fontos egyeztetések a Szurkolókkal: bérlet helyett jön a támogatói jegy

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia vezetősége és fantasztikus Szurkolóink között természetesen folyamatos a kapcsolattartás és a kommunikáció, a nyári szünetben pedig most arra is volt lehetőség, hogy a tábor vezérszurkolói és Pődör Zoltán ügyvezető-elnök értékeljék a mögöttünk álló idényt, valamint egyeztessenek a következő szezon fontos teendőiről.

Szurkolóink töretlen támogatása

Mint ismert, NB I-es csapatunk a sorsdöntő mérkőzéseit a bajnokság hajrájában már nyitott kapukkal, nézők előtt tudtuk rendezni. Klubunk első embere háláját fejezte ki a drukkereknek, akikre óriási szükség volt a létfontosságú meccseken, rengeteg erőt adtak a csapatnak ahhoz, hogy kiharcolja a bennmaradást az élvonalban. Valóban csakis szuperlatívuszokban említhetjük meg Szurkolóinkat, hiszen a mögöttünk álló nagyon nehéz évben, a zártkapuk ellenére is végig támogatták, buzdították a csapatot. Amikor meccsekre nem jöhettek, akkor az edzésen lepték meg a lányokat, és ha kellett, akár a csarnokon kívül énekelték a rigmusokat.

Természetesen úgy készülünk, hogy a következő, ősszel rajtoló szezonban is újra közönség előtt léphetünk pályára. Szurkolóink biztosítottak arról, hogy továbbra is töretlenül kitartanak a csapat mellett, rettentően lelkesen várják az új idényt, sőt, még nagyobb bázis építésével, még több drukker bevonásával készülnek a folytatásra.

Bérlet helyett támogatói jegy

Egy kiemelten fontos megállapodás is született a klubvezetés és a Szurkolók között: a következő szezonra nem bérleteket, hanem támogatói jegyeket fogunk árusítani, amelyekkel korlátlanul lehet kilátogatni a klub összes hazai mérkőzésére. A támogatói jegyet vásárlók támogatói klubcsomagot kapnak ajándékba, amely SZKKA felszereléseket, relikviákat fog tartalmazni.

Átigazolások, játékoskeret a következő szezonra

A megbeszélésen szóba kerültek a tervezett átigazolások és a játékoskeretben történő változások is. Mivel későn dőlt el a bennmaradás kérdése, ezért voltak olyan posztok, amelyek kérdőjelesek maradtak. A vezetőség gőzerővel dolgozik a végleges keret kialakításán, de a tárgyalások sikeressége érdekében néhány napot még várnunk kell a bejelentésekkel. Bízunk benne, hogy a hét második felében már hivatalosan bejelenthetjük a távozók és az új igazolások teljes listáját.

Ifistáink az NB I/B-ben, serdülőink az NB II-ben

Végezetül az akadémiai képzés elindítása volt a téma: arra kértük a Szurkolók képviselőit, hogy ne csak az NB I-es, hanem a többi felnőtt-bajnokságban (NB I/B, NB II) szereplő ifjúsági, illetve serdülő csapatunkat is támogassák, hiszen az élvonalban maradás kiharcolásával egy ötéves koncepció valósult meg: a következő idényben minden felnőtt pontvadászatban szerepelni fog az SZKKA neve.

Köszönjük Szurkolóinknak a támogatást!