Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fontos megbeszélés Szurkolóinkkal: Bérlet- és jegyár csökkentéssel támogatjuk az SZKKA közösségét

Szeretnénk támogatni Szurkolóinkat, ezért az idén kedvezőbb áron vásárolhatnak bérleteket és meccsbelépőket.
Fontos megbeszélés Szurkolóinkkal: Bérlet- és jegyár csökkentéssel támogatjuk az SZKKA közösségét

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia vezetősége és szurkolótábora között remek a kapcsolat és folyamatos a kommunikáció. Az új szezon kezdete előtt Pődör Zoltán ügyvezető és vezérszurkolóink arról egyeztettek, klubunk hogyan tudja támogatni és együtt még jobban megerősíteni az SZKKA közösségét.

A megbeszélésen fontos döntés született a meccsbelépőkre és a bérletekre vonatkozóan: az elmúlt szezonokhoz képest kedvezőbb áron juthatnak a bérletekhez és jegyekhez Szurkolóink. Az osztályváltás mellett ennek oka, hogy a megugró infláció és energiaárak miatti nehéz helyzetben klubunk szeretné támogatni közösségünket, hogy kijárjanak kikapcsolódni, szórakozni a mérkőzésekre.

Ezért a meccsbelépők árát 1600 forintról 1000 forintra (diák/nyugdíjast 800 forintról 500 forintra) csökkentettük, a minden hazai NB I/B-s és Magyar Kupa mérkőzésre érvényes bérlet árát pedig a tavalyi 17 500 forint helyett 10 000 forintban határoztuk meg. Az SZKKA-s gyerekeknek és szülőknek pedig  továbbra is díjtalan a belépés a hazai mérkőzésekre. Az idei bérletek árusítása várhatóan a jövő hét második felétől kezdődik, de a pontos részletekről még tájékoztatjuk Szurkolóinkat.  

Az egyeztetés témája volt még, hogy új sportszergyártó miatt új szurkolói mezeket is gyártatunk, amelyet hamarosan a nagyközönség számára is bemutatunk, illetve az eddig nagy sikert arató kapucnis pulóverekből is készülünk új kollekcióval. Terveink szerint a közösségi felületeinken, valamint a mérkőzések helyszínén is szeretnénk különböző nyereményjátékokba bevonni a drukkereket, így mindenképp érdemes lesz kilátogatni a hazai bajnoki meccsekre.

 

Jegyárak a 2022/2023-as szezonra:

Felnőtt: 1000 HUF

Diák/Nyugdíjas: 500 HUF

A 2022/2023-as szezonra érvényes bérlet ára: 10 000 HUF

Szurkolóink idén kedvezőbb áron válthatnak szezonbérletet, illetve belépőt a bajnoki meccsekre