Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fordulatos meccsen újabb győzelem!

Hatgólos hátrányból állt fel a Swietelsky-Szombathelyi KKA együttese ma este Győrben. A mieink nagyot küzdöttek a második játékrészben, így újabb sikert könyvelhettek el.
Fordulatos meccsen újabb győzelem!

Alaposan megerősített ETO II. várta a mieinket a péntek esti bajnokin. Az első percekben felváltva estek a gólok, majd 4-4 után ellépett a házigazda. Füzesi Ferenc időkérése után sem alakultak jól a dolgok, a védelem nem működött, de rengeteg ziccert is elrontottak a lányok. A szünetre így tekintélyes, hatgólos előnnyel vonulhatott az ETO II.
A fordulás után a zöld-fehérek „ragadtak bent” az öltözőben, Virág Noémiék pedig ezt jól kihasználták. Szép lassan elkezdték ledolgozni a hátrányukat a szombathelyiek, majd az 50. percben sikerült az egyenlítés (21-21). A hajrában aztán már kijött a rutin, a védekezés is összeállt, és a helyzeteket is jobb százalékban értékesítették lányaink. Ekkor már érezhető volt, hogy nem engedi ki a kezéből a győzelmet a Swietelsky-Szombathelyi KKA.
A csapat a második félidőben nagyot hajrázva újabb fontos két pontot gyűjtött be.

Hajrá SZKKA!

 

Győri Audi ETO KC II. – Swietelsky-Szombathelyi KKA  26–29  (14–9)

Swietelsky-Szombathelyi KKA: Schneck – Takács K. 1, Ivanics 4, Takács B. 1, Smid, Horváth P. 8, Csire 3. Csere: Pálinkás, Jurik, Schneider 2, Virág 7, Szendrei 2, Pődör R., Bozzai, Cser, Mayer 1. Vezetőedző: Füzesi Ferenc.