Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Fradi-meccs után salátás szendvics és jeges kávé!

A felnőtt után a serdülő csapatunkat is vendégül látták a Lipóti Pékségben.
Fradi-meccs után salátás szendvics és jeges kávé!

Serdülő csapatunk Fradi elleni magabiztos győzelméről ITT már írtunk, a pénteki siker után az egészséges táplálkozást és az utánpótlás-nevelést támogató jó hírű pékség meghívására fiatal játékosaink - Pődör Zoltán klubelnök-edző vezetésével - a Fő térre látogattak.   

Honlapunkon már olvashattak róla, hogy a Lipóti Pékség Kft.-vel augusztus 13-án aláírtuk a támogatási szerződést. Az együttműködés egy éves részleteiről Tóth Péter ügyvezető-tulajdonos és Pődör Zoltán ügyvezető elnök állapodott meg.  
Vendéglátóinktól megtudtuk, hogy egy évvel ezelőtt új alapokra helyezték a Lipóti Pékség működését, új üzleteket nyitottak, azóta pedig friss, helyben készített termékekkel várják a vásárlókat, közöttük kézilabdázóinkat is. A Lipóti Pékség Kft. legfőbb célja a sport támogatása, az utánpótlás-nevelés segítése és az egészséges táplálkozás népszerűsítése. 

Mivel a vállalkozás számára a legfontosabb cél, hogy az emberi kapcsolatokat szorosabbra fűzze, ezért a Fő téri üzletükben gyakorlatilag csapatépítő jelleggel már korábban vendégül látták az NB I/B-s felnőtt csapatot, pénteken pedig – utánpótlás együtteseink közül elsőként – serdülő csapatunk is élvezhette a kiváló vendégszeretetet, a sokféle finom szendvicset és a finom hűsítú limonádék széles választékát. 

Serdülő csapatunk egyik kiválósága, Farkas Nerina is nagyon jól érezte magát. 
-  Nagyon szép és kényelmes hely a Lipóti Pékség Fő téri üzlete. Nekem nagyon bejött. Én egy salátás szendvicset és egy jeges kávét kóstoltam meg, mindkettő nagyon finom volt és biztosan visszatérek még ide – mondta az élményeiről honlapunknak beszámoló Farkas Nerina. 

Érdeklődésünkre Tóth Péter, Lipóti Pékség Kft. ügyvezető-tulajdonosa elmondta, hogy az együttműködést szeretnék hosszú távon fenntartani klubunkkal. 

Serdülú csapatunk folytatja a felkészülési meccsek sorozatát, kedden 15 óra 30 perctől a HYPO NO 2002-es születésű lányokból álló csapata lesz az ellenfél, akkor is várjuk szurkolóinkat!

 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK