Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Futás és erősítés a minél jobb eredmény érdekében

A 2005/2006-os korosztályunk beállósa és balszélsője szerint is mindenki jól bírja majd a bajnoki meccseket. Vers Ákos edző tanítványaival, a fehér pólós Marton Jázminnal és a fekete pólós Pham Lien Eszterrel beszélgettünk.
Futás és erősítés a minél jobb eredmény érdekében

- Milyen volt az edzőtábor? Vártátok-e már, meséljetek, hogy bírtátok az edzéseket?
MJ.: Mikor elkezdtük az edzőtábort, akkor sok futás és erősítés volt, fájt mindene mindenkinek, de kellett bírni, mert tudtuk, hogy majd a hasznunkra válik.                  
PLE.: Az edzőtábor első napjai mindig nagyon nehezek, amit a legtöbb gyerek nem szokott szeretni. Sokat futottunk, főként ezen volt a hangsúly. Az elején nagyon elfáradtunk minden edzésen, később viszont egyre jobban bírtuk.

Milyen a csapatösszhang, milyenek az edzések, mit vártok ettől a szezontól?
MJ.: A csapatösszhang már szerintem kialakult, együtt vagyunk szinte mindenkivel lassan 6 éve. Sok új dolgot tanultunk a táborban a délutáni edzéseken és ezeket próbáljuk minél többet gyakorolni. Remélem sok győzelem lesz és az ilyen szuper felkészülés után mindenki jól fogja bírni a pályán!
PLE.: A csapatösszhang nálunk szerintem kifejezetten jó. Most is tart egy csapatépítő feladat, próbáljuk a maximumot kihozni belőle. Sok új dolgot tanultunk edzésen ez alatt a pár hét alatt, amiket a meccseken szeretnénk alkalmazni. A szezonban szeretnénk minél jobb eredményt elérni, megmutatni mit tudunk.