Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Futás, nagy lendület és cselezés!

A gyermekbajnokság LU11 Tóth László régiójában 5 győzelem és 1 vereség került a nap végére lányaink neve mellé.
Futás, nagy lendület és cselezés!

A 3. fordulót Győrött bonyolították le, eredmények:

SZKKA I. - Répcelak 23:9

SZKKA I. - Audi ETO I. 22:14

- Ma kitűnő napot fogtak ki a lányaim. Remekül szerveztük a támadásainkat és azt gondolom a védekezést is egyre jobban értjük. Bátran, sok energiát mozgósítva játszottunk. Ezen héten sokat utaztunk, mert itthon nem tudtunk edzeni, más program volt a teremben. Most úgy, láttam megérte, ügyesek fegyelmezettek és eredményesek voltak a lányok. Gratulálok, csak így tovább – összegezte a látottakat Debreczeni György edző.

SZKKA II. - Répcelak 10:9

Szkka II. - Büki TK 12:14

– A második csapatom is taktikusan jól kézilabdázott, talán egy kicsit kapkodósan. Mindenki győzni akart, ezt nagyon jó volt látni. Voltak egészen kiváló teljesítmények. Erről a csapatomról is elmondhatom, hogy kezdi érteni a védekezés alapjait, ami nem egyszerű, hiszen a 3:2:1 szisztéma még az edzőknek sem egyszerű. Elégedett és boldog vagyok, nagyszerű csapatom van – fűzte hozzá Debreczeni György.

SZKKA III- Haladás VSE 13:5

SZKKA III- Lébény 12:11

- Az volt a lányok feladata, hogy fussanak sokat és nagy lendületekkel játszanak, valamint próbáljanak meg cselezni. Sikerült sokszor szépen megoldaniuk a kérésemet. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert egyre bátrabban próbálgatják megcsinálni az edzésen tanultakat. Jó meccseket játszottunk, küzdöttünk, bátrak voltunk, a győzelem csak hab a tortán – nyilatkozott Debreczeni Luca.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK