Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Füzesi Ferenc szerint a döntőben a helyünk!

Felnőtt csapatunk vezetőedzője 2 győztes csoportmeccset és izgalmas döntős szereplést remél.
Füzesi Ferenc szerint a döntőben a helyünk!

Ismeretes, hogy a X. Student Kupa felnőtt mezőnyében NB I/B-s felnőtt csapatok mérik össze erőiket. Celldömölkön 2 csoportban küzd meg egymással a 6 csapat, az ,A’ csoportban a rendező SZKKA, a Pénzügyőr SE és a Kozármisleny, míg a ,B’ jelű trióban a Mosonmagyaróvár, a Szent István SE és az Audi ETO KC csapata szerepel. Az esélyekről Füzesi Ferenc vezetőedzőt kérdeztük.  

Jó színvonalú tornát sikerült szervezni, mindkét csoportban az NB-I/B színe-java szerepel. A mi csoportunkban esélyesek vagyunk a továbbjutásra, de majd a meccsek döntik el, hogy ki jut be a vasárnapi fináléba. A másik csoport két legjobb csapata a Mosonmagyaróvár, illetve a Szt. István csapata, de az ETO II is képes meglepetést okozni. Természetesen azt várom, hogy vasárnap döntőt játszunk az Aréna Savariában, ehhez mindkét meccsünket nyernünk kell – fogalmazott érdeklődésünkre a vezetőedző, aki azt is hozzátette, hogy a Student Kupa jól illeszkedik a felkészülési ritmusba, hiszen jó csapatokkal jó színvonalú meccseket játszhatnak lányaink. 

Szendrei Barbaráék Celldömölkön szombaton 11 órakor kezdik meg szereplésüket, az ellenfél a Pénzügyőr SE lesz, majd 14 órakor a Kozármisleny ellen is pályára lép felnőtt csapatunk.