Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Gólok, küzdelmek és győzelmek

A gyermekbajnokság LU12 Tóth László régiójában, a tavaszi 1. fordulóban 4 csapatunk szerepelt az Egyetemi Sportcsarnokban.
Gólok, küzdelmek és győzelmek

Szombathelyi KKA I. - Szombathelyi KKA IV. 27-6, Mosonmagyaróvári KC SE- Szombathelyi KKA I. 8-27.
Szombathelyi KKA I.: Bozsodi Eszter, Ceglédi Boglárka, Czenki Petra, Horváth Luca, Kasper Lilien, Kiss Jázmin, Lékai Odett, Sugàr Dorka, Szabó Lili, Szlámer Réka.
- Nehezen lendültünk bele a játékba, de a reggeli álmosságból felébredve gyors tempóban játszottunk mindkét mérkőzésen. Magabiztosan védekeztünk és támadtunk, sok gyors gólt tudtunk szerezni, gratulálok a lányoknak – értékelte a látottakat Nardai Viktória edző. 

Éles KISE- Szombathelyi KKA II. 12-17, Szombathelyi KKA IV.- Szombathelyi KKA II. 5-27.
Szombathelyi KKA II.: Baranyai Emma, Borhy Sára, Fábián Napsugár, Grebenár Réka, Kasparik Fanni, Oláh Gabriella, Szákovics Hanna, Tárnoki Gréta, Takács Klaudia. 
- Az első mérkőzés első percétől kezdve nagyot küzdöttek a lányok. A védekezésünk összeszedett volt, amihez kiváló kapusteljesítmény párosult mindkét meccsen. Támadásban bátran, lendületesen, ha kellett türelmesen játszottunk. Le a kalappal a lányok előtt – foglalta össze a tapasztalatokat Nardai Viktória edző.  

Győri ETO KC II.- Szombathelyi KKA III.  34-3, Szombathelyi KKA III.- Büki TK 13-24.
Szombathelyi KKA III.: Bíró Kata, Bodnár Anna Boglárka, Darvas Lara, Darvas Mirella, Horváth Lara Zoé, Horváth-Gergácz Lili, Kovács Viktória, Majtényi Petra, Szabó-Rácz Johanna, Pejkó Alexandra, Szmolek Eszter. 
- Egy nehéz meccset játszottunk a Győrrel, sajnos araméterekben és fizikálisan is alul maradtunk ellenfelünktől. A második mérkőzésen hiányzott a küzdés, sok hibával, bátortalanul játszottunk és a védekezésünk sem állt össze. Sok a hiányosság, ami az ilyen mérkőzéseken meg is látszik, de azon vagyunk, hogy mindezt pótoljuk és kijavítsuk. Gyakorolunk továbbra is – összegezte a mérkőzések esszenciáját Nardai Viktória edző. 

- Ma az U12 bajnokság első tavaszi fordulójában a SzKKA I. és II. csapatával mérkőztünk, és mindkét meccsünkön simán kikaptunk. Az kértem a lányoktól, hogy bátran gyakoroljuk, amit az elmúlt hónapban az edzéseken tanultunk. Elmondhatom, hogy függetlenül az eredménytől, próbáltuk megcsinálni. Küzdöttünk, amiért dicséret illeti a lányokat. Halász Tímea mindkét mérkőzésen vezérünk volt, hatalmas energiával mozgatta a csapatot mind védekezésben, mind támadásban. Dolgozunk tovább, a jövő vasárnap már a saját korosztályunkban kell bizonyítani – értékelte az összecsapásokat Debreczeni György, az SZKKA IV-es sapatának edzője. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK