Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Gólzáporos hazai győzelem!

Ismét Szombathelyen folytatódott a női NBII-es bajnokság.
Gólzáporos hazai győzelem!

Józsa Krisztián és csapata ezúttal a Veszprémi Egyetemi SC-t fogadták szombaton az Egyetemi Sportcsarnokban. A mérkőzést megelőzően a vendégcsapat a tabella nyolcadik helyén ált, míg a hazaiak a második helyen. Kiemelkedő volt a győzelem fontossága a szombathelyiek számára, hiszen egy esetleges győzelemmel nagyon közel kerülhetnének az éllovashoz.(VKL SE Győr)

 

Jobban kezdte a találkozót a vendégcsapat. Kihasználva a hazai csapat védekezési hibáit könnyű gólokat szerzett. Hiába működött a szombathelyi csapat támadó szekciója a védekezésbe sorra belehibáztak. Ezért nem is tudott kialakulni megnyugtató különbség. A második félidőben rendeződött a védekezés, ebből könnyű lerohanás gólokat lőve fokozatosan nőtt a különbség. A mérkőzés végére csak a különbség nagysága maradt az egyetlen kérdés. Megérdemelt győzelmet aratott a szombathelyi csapat. 

 

Józsa Krisztián: A saját dolgunkat nehezítettük meg az első félidőben így, hogy nem voltunk hajlandóak védekezni. Viszont támadásban nagyon komoly teljesítményt nyújtottunk. 

 

NB2:

SZOMBATHELYI KKA II - VESZPRÉMI EGYETEMI SC 40-32 (22-18)

Szovák Viktória, Szuhogyi Laura 6, Cser Dóra 2, Pődör Rebeka 18, Csépke Dominika 2, Bozzai Zsófia 6, Bódi Virág 2, cserék: Károly Anett (kapus), Kiss Virág 3, Dénes Alexandra, Debreczeni Luca 1, Woth Viktória, Kovács Tímea, Csapó Adrienn, Keszei Molli, Kozma Adrienn, edző: Józsa Krisztián

 

NB2 junior:

SZOMBATHELYI KKA II - VESZPRÉMI EGYETEM SC 45-35 (24-18)

Szabó Enikő, Kozma Adrienn 6, Kiss Virág 13, Woth Viktória 10, Szlukovényi Nikolett 3, Csapó Adrienn 4, Keszei Molli 2, cserék: Márton Adél, Málovics Dorina 1, Bársony Dóra, Tamás Panna 2, edző: Józsa Krisztián

 

Szombathelyi KKA II - Veszprémi Egyetemi SC mérkőzés felvétele:

További SZKKA-s tartalmakért iratkozzon fel Youtube csatornánkra:

https://www.youtube.com/channel/UCUnTGQZ7FPw2u16SQ0m425Q