Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Gólzáporos mérkőzésen SZKKA siker!

Nagyarányú győzelmet aratott a Szombathelyi KKA csapata a Kiemelt Serdülő Bajnokság rájátszásának 5. fordulójában.
Gólzáporos mérkőzésen SZKKA siker!

Hazai pályán folytatta a rájátszást a Szombathelyi KKA csapata a KSB legutóbbi fordulójában, ahol a Szeged KKSE serdülőit fogadták. Az összecsapást megelőzően a vendégcsapat a tabella utolsó helyét foglalta el, míg a hazaiak a harmadikat. 

A találkozó elég egyoldalúan kezdődött, már az első perctől kezdve látható volt a szombathelyi lányok fölénye. Pődör Zoltán csapata nagyon összeszedetten és koncentráltan játszott és ezzel nem is tudott sok mindent kezdeni a vendég alakulat, hiszen minden negyedik SZKKA gól után esett egy szegedi. Ennek köszönhetően vonultak a lányok a szünetre egy 20:8 –as különbséggel.

A második félidő első perceiben a Csongrádiak nagyobb lendülettel kezdtek és minden szombathelyi gólra góllal válaszoltak, egész a negyedik percig, amikor is a vasi csapat egy 8:0-s rohanást követően (30:10) eldöntötte a találkozó sorsát. Minden SZKKA-s játékos a pályára lépett a találkozón, és hozzá tudott tenni a sikerhez.

Szombathelyi KKA – Szeged KKSE 41:19 (20:8)

Pődör Rebeka, Győrffy Luca 5, Horváth Anna 8, Pődör Blanka 13, Lőrincz Brigitta, Lakatos Lizett 2, Farkas Hanna, Juhász Anna, Horváth Lilla, Baranyai Lara, Tóth Nóri, Dobos Dorka 2, Sámson Petra 2, Tamási Kata 9.

Pődör Zoltán: Túl vagyunk a hullámvölgyön, újra együttvan a csapat és bízom benne, hogy a szezon végéig kitart a lendület.