Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Gőzerővel dolgozik a szakmai stáb

Miután hétfőn megkezdte felnőtt csapatunk a felkészülést az NB I/B-s rajtra, szerdán már edzői stábunk is megtartotta a szezonkezdő szakmai értekezletet.
Gőzerővel dolgozik a szakmai stáb

A 2018/2019-es szezonkezdés előtti szakmai megbeszélésen Gódor Mihály megyei szakreferens volt a vendég, aki a jövő évi utánpótlás tudnivalókról tájékoztatott, de téma volt a felkészülést szolgáló edzőtáborok, edzőmérkőzések lebonyolítási rendje, valamint az utánpótlás csapatok csoportbeosztása is. 
- Jó hangulatú szakmai értekezletet tartottunk, amelyen értékeltük a sikeres felkészülési táborokat, megállapítottuk, hogy készen állunk arra, hogy a felnőttek után a serdülő csapatunk is elkezdje az edzésmunkát, de az is elhangzott, hogy a felnőtt, majd a serdülő csapat után az ifi, aztán a többi utánpótlás csapatunk is becsatlakozik a felkészülőkhöz. Minden csoportunk alapozó edzőtábort majd, így augusztus végéig mind a 300 gyermekünk edzésbe áll és megkezdi a felkészülést saját bajnokságára. A szakmai stábunk felállt, elkezdődött munka. A Marosán György – Farkas József edzőpáros rendszerbe állásával ebben a szezonban minden eddiginél fontosabb lesz az utánpótlás, illetve a kapusképzés koordinálása – tájékoztatta honlapunkat Pődör Zoltán klubelnök. 

Megtudtuk azt is, hogy a felnőtt, az ifi és a serdülő csapat a július 30-i héten Celldömölkön edzőtáborozik majd, ennek végén pedig, augusztus 3-án a mosonmagyaróváriakkal mindhárom csapatunk edzőmeccset játszik majd.