Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Grawe támogatja szurkolóink utazását

A Grawe Életbiztosító ZRt. immár harmadik éve támogatja egyesületünket, ebben a szezonban szurkolóink mellé állt és az idegenbeli meccsekre történő utazást támogatja.
Grawe támogatja szurkolóink utazását

A szombati Pénzügyőr SE elleni fővárosi bajnoki meccsre is számos szurkolónk elkísérte lányainkat, de jelen volt az összecsapáson Vass Sándor egykori kiváló kézilabdázó, akit 1971-ben az ,,Év játékosának” is megválasztottak és, aki 1997-1999 között dolgozott a férfikézilabda-válogatott élén is, irányításával 13 éve világbajnoki negyedik helyen zárt az együttes. Az egykori sokszoros válogatott Vass Sándor jelenleg is nagy támogatója a sportágnak és napjainkban már a Grawe Életbiztosító ZRt. alelnökeként tevékeny.

– 10 éves működését idén ünneplő klubunk szurkolói nagyon jók, igazán lelkesek, a Kőér utcai csarnok szombaton is zengett drukkereink hangjától, buzdításától és ez nagyon jó hatással van felnőtt csapatunkra. A szurkolói mag egyre erősebb, erre volt bizonyíték a Pénzügyőr elleni meccs is, ahová nemcsak Szombathelyről, de a fővárosból is jöttek vasi fanatikusok – nyilatkozta weboldalunknak Pődör Zoltán klubelnök, aki természetesen szintén jelen volt a fővárosi bajnoki meccsünkön.  

– A klubon keresztül extra támogatást kapnak szurkolóink, a Grawe ezzel járul hozzá, hogy minden idegenbeli mérkőzésen továbbra is ilyen fantasztikus buzdítással segíthessék a vendégsikereket és az NB I-be jutást – tette hozzá Pődör Zoltán. 
A támogatás a 2018/2019-es szezonra vonatkozik.

Vass Sándor, a Grawe alelnöke fotónkon balról a negyedikként, civil zakóban látható.