Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Gyere Te is a június 16-i évzárónkra!

A vasárnapi évzáró bulin főzőverseny, az udvaron kerti Party, a teremben pedig sorversenyek és mérkőzések, emellett még sok színes egyéb program is várja az Oladi ÁMK-ba látogatókat. A színházteremben a hihetetlen eredményes szezon díjátadásairól sem érdemes lemaradni!!!
Gyere Te is a június 16-i évzárónkra!

A batyus bulira érkezők figyelmét a szervezők arra hívják fel, hogy a Kodály Zoltán utca felőli bejáraton érkezzenek, ott autókkal is behajthatnak. 

Légvár és arcfestés már kora délelőttől, egészen pontosan 9.30-tól várja már a legfiatalabbakat, aztán megkezdődik a várva-várt főzőverseny is, itt az U8-astól a felnőtt korosztályig mindenki összemérheti gasztronómiai tudását.  A klub vezetőiből és edzőiből álló szigorú zsűri 13 órától értékeli a finomságokat, majd 14 órától lesz az eredményhirdetés. Büfé lesz ugyan, de a főzőversenyre mindenki hozza magával a hozzávalókat (fa, állvány, sörpad, napernyő, műanyag evőeszközök, tányér stb.).

A zsűrizés után, 14 órától 16.30-ig gyerek-szülő meccseket, hetesdobó-, és sorversenyeket rendezünk, majd 17 órától 20 óráig dijátádas és könnyűzenei produkció is lesz a színházteremben. 

Tóth Dani kétszer is fellép, közben pedig az U8-U11 felvonulása, a csapatok produkciója következik. 

A nap csúcspontjaként az érmes csapataink, a serdülő és az ifi együttesek számára az érmek átadása, majd az NB II-es és az NBI/B-s bajnokcsapatok részére az aranyérmek és a serlegek átadása lesz a program. Az előzetes információk szerint Novák András, az MKSZ operatív igazgatója vesz részt az évzárónkon és adja át  a legjobaknak járó érmeket. 

Az évzáró programunkra mindenkit szeretettel várunk!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK