Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Gyermekbajnokság: meccsről meccsre fejlődnek csapataink!

Az LU12 Tóth László régiójának szombati küzdelmeit az Egyetemi Sportcsarnokban rendeztük meg.
Gyermekbajnokság: meccsről meccsre fejlődnek csapataink!

Eredmények: 
Szombathelyi KKA I. - Szombathelyi KKA III. 29-6        
Szombathelyi KKA II. - Szombathelyi KKA IV. 26-14    
Körmendi DMTE - Szombathelyi KKA I. 3-27    
Szombathelyi KKA III. - Celldömölki VSE – Vulkán 14-15        
Körmendi DMTE - Szombathelyi KKA II. 2-31        
Szombathelyi KKA IV. - Celldömölki VSE – Vulkán 16-6    

Szombathelyi KKA I.: Sugár Dorka, Kasper Lilien, Szlámer Réka, Lékai Odett, Horváth Luca, Szabó Lili.
Szombathelyi KKA II.: Fábián Napsugár, Grebenár Réka, Szákovics Hanna, Kasparik Fanni, Baranyai Emma, Oláh Gabriella, Borhy Sára, Takács Klaudia.
Szombathelyi KKA III.: Bincze Lili, Bíró Kata, Felföldi Helga, Horváth Lara, Bodnár Boglárka, Pejkó Alexandra, Szabó-Rácz Johanna, Majtényi Petra, Kovács Viktória.

- Az I.-es és a II-es csapatunk is csak nehezen lendült bele a játékba az első meccsén, viszont a második mérkőzésen már sokkal jobb mentalitással kézilabdáztunk. A III. csapatunknak jó gyakorlás volt ez a délelőtt, meccsről meccsre látszik a fejlődés, viszont jobban kell koncentrálnunk ahhoz, hogy pontosabban és kevesebb hibával tudjunk játszani – értékelt Nardai Viktória edző. 

– A mai játéknapon két ellentétes meccset játszottunk. Az első meccsen próbáltam egy más összeállításba a pályára küldeni a lányokat, mint eddig. Az első félidőben jól működött minden, aztán a másodikban minden összekuszálódott, elveszítettük a kedvünket is. Ezt követően, a második meccsen megint bátran, határozottan védekeztünk és ebből könnyű gólokat tudtunk lőni. Ezzel a teljesítménnyel már elégedett voltam, így kell minden meccsen játszani, akkor fogunk előrébb lépni – tette hozzá Debreczeni György edző. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK