Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Gyertek minél többen, nagy szükség lesz a támogatásotokra!

Szombaton 16 órától a Békéscsaba együttesét fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.
Gyertek minél többen, nagy szükség lesz a támogatásotokra!

A Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata a szezon egyik, ha nem a legfontosabb mérkőzésén lép pályára szombaton, amikor a sereghajtó Békéscsaba együttesét látja vendégül a Haladás Sportkomplexumban. Mint ismert, már csak három bajnoki mérkőzés van hátra a szezonból, ezért csapatunk számára a bennmaradás szempontjából égetően fontos lenne a hazai győzelem és a két pont megszerzése.

A sikerhez természetesen fantasztikus Szurkolóink segítségére is szükség lesz szombaton, hiszen a játékosok már több ízben lenyilatkozták, hogy Drukkereink mindig átlendítik a csapatot a nehéz pillanatokon. Ezúttal is számítunk Rátok, gyertek minél többen buzdítani a lányokat, hiszen talán még sosem volt ekkora szükségük Szurkolóink támogatására.

Együtt sikerülni fog, hajrá SZKKA!

Klubunk a legutóbbi hazai mérkőzéshez hasonlóan az alábbi intézkedések alkalmazza a Békéscsaba elleni meccsre vonatkozóan:

- Kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink és a felügyeletük alatt álló kiskorúak léphetnek be szombaton a Haladás Sportkomplexum csarnokába. Arra kérjük 18 év feletti, bérlettel nem rendelkezdő drukkereinket, hogy kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. 18 év alatti szurkolóink pedig csakis védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

- A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.

- A sportcsarnok területén a játékosok, stábtagok és valamennyi szurkoló biztonsága érdekében továbbra is végig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

- Kérjük, hogy használják a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

- A játékosokkal, stábtagokkal való testi kontaktust (pacsi, kézfogás, stb.) kérjük mellőzni!

- A szombati, Békéscsaba elleni mérkőzésre elővételben nem árusítunk jegyeket. A belépőket kizárólag a mérkőzés előtt a helyszínen lehet megvásárolni. Kérjük, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a 1,5 méteres távolság betartására!

Jegyárak a 2020/21-es szezonra:

Felnőtt: 1600 Ft

Gyerek vagy nyugdíjas 800 Ft