Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Győrben is a két pont a cél!

Csak és kizárólag győzelemben gondolkodik Füzesi Ferenc, a Swietelsky-Szombathelyi KKA vezetőedzője a péntek délutáni bajnoki összecsapással kapcsolatban. Pődör Rebeka, együttesünk ifjú irányítója szerint is jól sikerült a felkészülés, és nyerni megyünk Győrbe!
Győrben is a két pont a cél!

A Győri Audi ETO KC U18-as csapatához látogat pénteken városunk kézicsapata, a Swietelsky-Szombathelyi KKA. A házigazda az 5. helyen tanyázott a 11. játéknap előtt, neve mellett hat győzelem és négy vereség szerepel. A zöld-fehérek legutóbb Répcelakon nyertek, tehát jó formában várják az összecsapást.
A mieink is remek szériában vannak, vasárnap a VKL SE Győr ellen győztek Schneiderék. Füzesi Ferenc vezetőedző szerint tanulságos mérkőzéseken van túl együttesünk, kielemezték a hibákat, valamint alaposan felkészültek az ETO-ból.
Pénteken az ETO II-vel találkozunk. Az elmúlt két meccs összes tanulságát megbeszéltük – volt mit. Ennek megfelelően készültünk a mérkőzésre. Egy gyorsan kéziző, ügyes játékosokat soraiban tudó csapat ellen lépünk pályára, ráadásul nem tudjuk, hogy a felnőtt keret játékosai szerepet kapnak-e a győriek II. számú együttesben. De összességében minegy is, mert győzni szeretnénk, és folytatni a bajnoki pontok gyűjtését. Bízom csapatomban, elszántak a lányok, cél az újabb két egység behúzása – nyilatkozta honlapunknak a Swietelsky-Szombathelyi KKA vezetőedzője.
Pődör Rebeka, a Swietelsky-Szombathelyi KKA ifjú irányítója szerint alaposan feltérképezték az ellenfelet.

– Jó iramú és izgalmas meccsre számítok, de az esélyesek mi vagyunk. A Győr II. fiatalokból áll, játékosaikat nagyjából ismerem, hiszen gyermekkorom óta ellenük lépek pályára. Egyéni támadójáték jellemzi őket, de mi felkészültünk, és úgy érzem, hogy egész héten jól ment a csapatnak a védekezés. Bár nem megszokott, hogy pénteken van mérkőzés, de ez nem lehet akadály – hangsúlyozta Pődör Rebeka.