Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Győri szurkolók: nagyon szuper volt minden, felejthetetlen élményt kaptunk!

Az alábbiakban a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének köszönetnyilvánítását közöljük, majd az egyik ősi ETO-szurkoló, Maklári Tamás, Makesz beszélt szerkesztőnknek a vasárnap esti első SZKKA - Győri Audi ETO KC NB I-es meccsen szerzett élményeiről.
Győri szurkolók: nagyon szuper volt minden, felejthetetlen élményt kaptunk!

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete nevében ezúton szeretném megköszönni azt a rendkívül pozitív fogadtatást, amit 2020. január 12-én Szombathelyen kaptunk. Mind a beléptetésnél, mind a rendezők viselkedésénél, mind a bemutatásnál nagyon rendben volt minden. Bevallom őszintén, nem ilyenhez szoktunk hozzá. Ehhez még hozzájött a mérkőzés is, ahol a két tábor korrektül bíztatta saját és a másik csapatát is. Sokunk számára felejthetetlen élményt kaptunk. 

Nagyon köszönjük! Sportbaráti üdvözlettel: Gellért Tamás, a Győri ETO KSZE elnöke

Az egyik ősi ETO-drukker, Makesz, azaz Maklári Tamás a körítésről is elmondta véleményét.

- Jó kis meccs volt, nagyon szuper volt minden, csak az elismerés hangján lehet beszélni a fogadtatásról, a rendezésről. Európát járva a csapattal, elmondhatom, hogy talán  csak Lubljanában van ilyen fantasztikus szurkolói egymásra találás, mint, amilyet vasárnap este Szombathelyen tapasztaltunk. Köszönjük mindenkinek, aki ebben részt vett. Nagyon jól èreztük magunkat - fogalmazott érdeklődésünkre Maklári Tamás, Makesz. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK