Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Győri Viktória ismét a szlovák válogatottban

Fiatal beállónk újra meghívót kapott a felnőttek közé.
Győri Viktória ismét a szlovák válogatottban

A Szombathelyi KKA fiatal beállója, Győri Viktória ismét meghívót kapott a felnőtt szlovák válogatott összetartására. A 2003-as születésű játékosunk tavaly márciusban kapta meg első felnőtt válogatott behívóját és rögtön Európa-bajnoki selejtezőn debütált, majd őszi világbajnoki selejtőkön is a szlovák nemzeti együttes tagja volt. Az SZKKA-ban 2020 óta szereplő beálló örül, hogy ismét számolnak vele a válogatottnál.

- Nagyon örülök, hogy újra behívtak a válogatottba, próbalom a legtöbbet kihozni magamból. Szombatig tart az edzőtábor, naponta két edzésen veszünk részt, amelyek elég fárasztóakkezdte fiatal beállónk.

A szlovák válogatott pénteken és szombaton felkészülési mérkőzést játszik Szlovénia ellen.

- Elsősorban szeretnék a válogatottnál is minél többet fejlődni és tanulni a rutinosabb poszttársaimtól. Célom, hogy az edzéseken és ha lehetőséget kapok, akkor a meccseken kihozzam magamból a maximumot és hasznos tagja legyek a csapatnak. Csapatszinten fontos, hogy minél előbb összeszokjunk és minél jobb mérkőzéseket tudjunk játszani, hiszen a következő összetartáskor már kvalifikációs meccseink lesznek – nyilatkozta honlapunknak Győri Viki.