Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Győzelem a dánok ellen!

A GIE (Glamsdalens Idrætsefterskole) elleni meccsel újabb nagy élménnyel lettek gazdagabbak serdülő csapatunk tagjai.
Győzelem a dánok ellen!

SZKKA – GIE (dán) 30-16 (18-6) 

SZKKA: Pődör Blanka 8, Farkas Nerina 1, Tamási Kata 2, Juhász Anna, Lakatos Lizett 3, Horváth Anna 10, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Lőrincz Brigitta, Wagner Dóri 2, Sámson Petra 3, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia 1, Horváth Lilla.

Egy erős fizikai felépítéssel rendelkező dán csapat volt az ellenfél. A mérkőzésen egészén nagy tempót diktáltak a csapatok! A dánoknál sok ziccer maradt ki és akadtak el a kapusainkban, ezekből tudtunk gyorsan játszani és rendre góllal befejezni! Egy nagy élménnyel lettek gazdagabbak a lányok és ismét egy nemzetközi trófeát tudtunk begyűjteni!

- Nagyon örülök a felkérésnek, hogy részt vehettünk a GI dán csapat elleni edzőmeccsen! Mindig öröm külföldi csapatok ellen játszani, mert mind  szakmailag, mind a kapcsolatok építésében nagy szerepet játszik! Persze a lányoknak is egy kellemes színfolt a mindennapokban egy teljesen más nemzet csapata! Lányaink motiváltak voltak végig! Bárkit tettem be, hozzá tudott tenni a csapat játékához! Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez - értékelte a nemzetközi meccset Pődör Zoltán edző. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK