Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Győzelem az NB II-ben is!

Fiatal csapatunk is kitett magáért klubunk születésnapja alkalmából és lendületes játékkal jó rajtot vett a sárváriak ellen az NB II északnyugati csoportjában.
Győzelem az NB II-ben is!

SZKKA U22 - Sárvári Kinizsi SE 35-28 (18-13)

SZKKA: Keszei Júlia Molli, Kozma Adrienn 4, Bozzai Zsófia 6, Devecseri Dalma, Kovács Tímea, Szmolek Appolónia 1, Pődör Rebeka 7, Csire Fanni 3, Lugosi Fruzsina, Horváth Anna 3, Lakatos Lizett 1, Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 8, Tamási Kata 2.

Már az első perctől kezdve nagy tempót diktált csapatunk, 4-0 val nyitottuk a mérkőzést! Majd szépen felzárkózott a Sárvár, de nem érte utol a csapatunkat, így csak a különbség volt a kérdés a mérkőzésen!

- Hétről hétre más csapattal állunk ki az NB II-ben! Gyakorolni, összeszokni nincs időnk, de mivel egy rendszerben képezzük a játékosainkat, így könnyű dolgunk van a játékrendszerben! Ma a lányaink nagyon motiváltak voltak egész mérkőzés alatt és bárkit betettem a játékba mindenki hozzá tudott tenni a csapat játékához! Köszönöm a lányoknak, szép játékkal szórakoztatták az NB I/B-s győzelem után itt maradó szépszámú szurkolóinkat – értékelte a meccset Pődör Zoltán edző. 

NB II-es együttesünk legközelebb szeptember 22-én lép pályára, akkor a Büki TK otthonában szerepelnek Pődör Zoltán ,,lányai". 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK