Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Győzelem az NB II északnyugati csoportjában!

A vendégek kezdtek jobban, de a hajrá egyértelműen a mi javunkra billentette a mérleget.
Győzelem az NB II északnyugati csoportjában!

SZKKA U22 - Komárom VSE 31:25 (13-12) 

SZKKA: Lugosi Fruzsina, Lőrincz Brigitta, Csire Fanni 7, Pődör Rebeka 7, Kovács Tímea, Bozzai Zsófia 2, Keszei Molli 1, Farkas Nerina 1, Horváth Anna 5, Pődör Blanka 7, Molnár Viktória 1, Horváth Lilla, Szmolek Appolónia.

Izgalmas mérkőzést játszott fiatal csapatunk a Komárommal! Sokan kilátogattak vasárnap is szurkolni klubunknak! A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, 1-4 is volt, de ezután összeállt a védekezésünk és abból gyors lerohanásokat tudtunk indítani, ami meghozta az eredményt és az első félidő felénél át is vettük a vezetést! Az első félidő végén felváltva estek a gólok, de nekünk jött ki jobban a hajrá és vezetéssel tértünk a szünetre! Második félidőben javult a védekezésünk és a támadó játékunk is ezzel egyre magabiztosabb előnyre tettünk szert és a végére már nem maradt izgalom! Bezsebeltük a két pontot és ezzel csatlakoztunk az élbolyhoz.

Pődör Zoltán edző: nehéz helyzetben vagyunk ezeken a bajnokikon, ugyanis most is három csapatból állt össze a keretünk! Így a megszokott páros kapcsolatok hiányában vannak nehézségeink! Erre kell megoldást találnunk a következő időszakban és akkor komolyabb célokat is kitűzhetünk ebben a bajnoki osztályban is! Gratulálok a lányainknak, hiszen ma is nagyot küzdöttek!

Jelenleg az 5. helyen álló csapatunk legközelebb október 14-én vasárnap 11 órakor lép pályára, az ellenfél idegenben a SZESE Győr lesz.