Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Győzelemre fel! Magyar Kupa előtti várakozások

A péntek esti, HVSE Sport Kft. elleni Magyar Kupa meccs előtt valamennyi megkérdezett játékosunk a magabiztos továbbjutásban bízik.
Győzelemre fel! Magyar Kupa előtti várakozások

Mayer Maja: Nagyon várom már a pénteki megmérettetést! Jó lesz végre igazán tétmérkőzést játszani főleg, hogy egyből a 2 szombathelyi csapat mérheti össze az erejét! Remélem, jó meccset játszunk és persze természetesen nyerni szeretnénk! Örülnénk, ha minél több szurkoló kilátogatna és egy jó hangulatú mérkőzést játszhatnánk!

Szendrei Barbara: Azt várom, hogy a csapat felszabadultan tudjon játszani és az utóbbi 10 hét munkája megmutatja, mire is vagyunk képesek! Jó formában érzem magam és mindent megfogok tenni, hogy ne hibázzak! Győzni megyünk a Rohonci útra!

Terenyi Bianka: Nagyon izgatott vagyok, hiszen az első mérkőzésem lesz szombathelyi színekben. Úgy gondolom, hogy a csapat nagyon keményen es koncentráltan dolgozott az elmúlt hetekben. Magamtól és a csapattól is természetesen a maximumot és a továbbjutást várom, főleg, hogy városi rangadó lesz.

Hornyák Bernadett: mindenképpen győzni megyünk ez nem is kérdés, remélem egy remek hangulatú szezon kezdő mérkőzése lesz ez. A saját formám még nem olyan, amit várok magamtól, de dolgozok rajta!