Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hálásak vagyunk szurkolóinknak!

Köszönjük, hogy ilyen körülmények között is ennyien kilátogattak a Siófok ellen.
Hálásak vagyunk szurkolóinknak!

Mint ismert, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia szerda este játszotta első hazai mérkőzését a 2020/2021-es szezonban. Az SZKKA ragyogóan helytállt a világsztárokkal felálló Siófok ellen az Aréna Savariában, és végül tíz góllal, 36-26-ra maradt alul a 2019-es EHF-kupa aranyérmessel szemben. 

Szurkolóink ezúttal is fantasztikus hangulatot varázsoltak a csarnokba, a meccs első percétől az utolsóig buzdították az SZKKA csapatát. Klubunk ezúton is szeretné megköszönni Szurkolóinknak, hogy az újra felerősödött járványhelyzet ellenére is ennyien kilátogattak a találkozóra és szurkoltak a lányoknak. Köszönjük azt is, hogy betartották a biztonsági előírásokat, hiszen fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk egymásra. 

Végül, de nem utolsósorban köszönjük, hogy bizalommal fogadták a Siófok ellen pályára lépő fiatal tehetségeinket, akik éltek a lehetőséggel és megháláltak ezt a bizalmat. Utánpótláskorú játékosaink is bátran játszottak, végig küzdöttek és tartották a kialakult különbséget a siófoki világklasszisok ellen. 

Találkozunk jövő szerdán, amikor is a világ legjobb csapata, a Győri Audi ETO KC érkezik az Aréna Savariába. 

Szurkoljunk együtt, de biztonságosan!

Hajrá csajok, hajrá SZKKA!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK