Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Három csapatunk is pályára lépett Répcelakon

Október 6-án, Répcelakon rendezték meg az LU11-es gyermekbajnokság Tóth László régiójának 1. fordulóját. Debreczeni György két csoportra osztotta csapatát, azzal a szándékkal, hogy minél többet tudjon játszani mindenki.
Három csapatunk is pályára lépett Répcelakon

- A játékot másodiknak jelölt csapatom kezdte a Mosonmagyaróvár csapata ellen és mindent beleadtak lányok, de nem sikerült a győzelem. Egyénileg nagyon jó teljesítményt nyújtottak a lányok, de a csapat még nem összeszokott. Így is öröm volt nézni, és megállapítani, hihetetlen sokat fejlődtek a legutóbbi keceli torna óta. A második meccs az ETO II. ellen már nehezebb volt, talán el is fáradtunk egy kicsit. A lényeg, hogy ott voltunk, játszottunk egy jót és látjuk, mit kell még tenni, hogy még jobbak legyünk. Én csak gratulálni tudok a lányoknak – összegezte tapasztalatait Debreczeni György edző. 

Mosonmagyaróvári KC SE - Szombathelyi KKA II.  14:12
Szombathelyi KKA II. - Győri ETO KC II.  3:21
II. csapat: Bősze Olívia, Devecseri Szilvia, Ramóna, Németh Diána Anna, Németh Emma Anna, Pintér Szofi Hanna, Simon Eszter, Simon Ivett, Tóth Fanni, Vígh Zorka Rozina,

Az első csapatunk egészen pazar játékot mutatott ezen a napon. Nagyon ügyesen, határozottan és tetszetősen kézilabdáztunk. Jó kis nap volt, látjuk miben kell fejlődni – tette hozzá Debreczeni György. 
Szombathelyi KKA I.- Győri ETO KC I. 23-11        
Győri ETO KC II. - Szombathelyi KKA I.    10-21
I. csapat: Ádám Júlia, Bozsodi Eszter, Babos Kincső, Derdák Sára, Gerencsér Lea, Gróf Gréta, Halász Tímea, Konecsni Kitti, Lang Regina, Lepsényi Judit.

Répcelakon Debreczeni Luca csapata, az SZKKA III is pályára lépett. 
Lébényi KSE – SZKKA III 10-8
SZKKA III – Győri ETO KC I 8-25

Debreczeni Luca: Csak gratulálni tudok a lányoknak nagyon szépen helyt álltak az első nagypályás mérkőzéseiken!
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK