Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Három edzőmeccs, három győzelem az osztrák Hypo ellen

A héten U12-es, U14-es és U15-ös csapatunk is felkészülési mérkőzést játszott a Hypo korosztályos gárdáival.
Három edzőmeccs, három győzelem az osztrák Hypo ellen

Kiváló nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően a héten több utánpótlás-csapatunknak is lehetősége nyílt edzőmeccsen összemérni tudását az osztrák rekordbajnok Hypo-Niederösterreich korosztályos együtteseivel. A hazai felkészülési mérkőzések remekül szolgálták csapataink fejlődését és külön öröm, hogy U12-es, U14-es és U15-ös csapatunk is győztesen hagyhatta el a pályát az osztrákok ellen.

Szombathelyi KKA U12- Hypo U12 31-23

Legjobb hazai játékos: Takács Eszter

- Örülök ennek a lehetőségnek, mindenki tudott játszani és változtattunk is kicsit a szokásainkon. A lányokon azt láttam, hogy nagy elszántsággal küzdenek, mindenki ügyes volt. A nyitott védekezésünk jól működik és ellene is tudunk játszani, ez a mi erősségünk. Kedvesek voltak a bécsi lányok, jó ez a kapcsolat, sokat tanulhatunk egymástól – fogalmazott az U12-eseket irányító Debreczeni György.

Szombathelyi KKA U14 – Hypo U14 40-34

Legjobb hazai játékos: Sebestyén Csenge

- Egy jól összerakott erős csapattal játszottunk, ami maximálisan segítette a fejlődésünket. A második félidőben az ellenfél olyan védekezési formával állt fel, amivel még nem találkoztunk, ezért ott volt egy kis zavar, de aztán rendeztük a sorokat. A vendégek kezdtek fáradni, mi pedig könyörtelenül kihasználtuk a hibáikat. Futós meccset játszottunk, és mi rendelkeztünk jobb állóképességgel, ami látszott is. Büszke vagyok a lányokra, jó volt látni, hogyan tudtak örülni egymásnak. Jövő héten az U14 I. osztályban folytatjuk bajnoki szereplésünket Érden – értékelt U14-es csapatunk trénere, Horváth Konrád.

Szombathelyi KKA U15 – Hypo U15 36-30

Legjobb hazai játékos: Csizmazia Kata

- Hozzáállásban többet várok a csapattól, ennél több kell a bajnokságban – nyilatkozta Huszár Benjámin, U15-ös csapatunk edzője.

Íme galériánk sok-sok képpel az U12-es és az U14-esek Hypo elleni meccséről: