Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Három győzelem az U13-as fordulóban

Két csapattal utazott Mosonmagyaróvárra az SZKKA.
Három győzelem az U13-as fordulóban

A hétvégén Mosonmagyaróváron rendezték az U13-as Gyermekbajnokság aktuális fordulóját. A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia két csapattal utazott a játéknapra, az SZKKA I. a Mosonmagyaróvárt és a Csornát is magabiztosan győzte le. 

Mosonmagyaróvári KC - Szombathelyi KKA I. 21-25

Csornai SE - Szombathelyi KKA I. 11-30 

- Egy erős Mosonmagyaróvárt sikerült megvernünk gyakorlatilag végig magabiztosan vezetve, illetve a Csorna ellen egy könnyebb mérkőzést játszottunk, amin felszabadult játékot mutattunk. Örömmel töltött el, hogy mindkét mérkőzésen visszakaptam azt, amit eddig edzéseken gyakoroltunk, így elégedett vagyok a lányokkal. Dolgozunk tovább - értékelt edzőnk, Huszár Benjamin.

A Szombathelyi KKA II. is két mérkőzésen lépett pályára, a Mosonmagyaróvártól kikaptak, majd a Répcelakok legyőzték a lányok. 

Mosonmagyaróvári KC - Szombathelyi KKA II. 29-19

Szombathelyi KKA II. - Répcelaki SE  21-17

- Az első mérkőzés sajnos nem tükrözi a csapatunk erejét. Mind védekezésben, mind támadásban rengeteget hibáztunk, főleg a második félidőben. A védekezésünk eléggé “puhára” sikerült, sok könnyű gólt kaptunk és támadásban vagy nagyon nehezen sikerült gólt lőni vagy a kapkodásból hibáztunk. A második mérkőzés már jobban sikerült. Kértem a lányokról, hogy a védekezésen legyen a hangsúly, amit sikerült is megvalósítani. A kapusok is nagyon sokat segítettek a védekezésben így sikerült megnyerni a mérkőzést - mondta a csapat edzője, Tánczos Balázs