Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Három győzelemmel zártuk az év utolsó U13-as fordulóját

Két csapattal utaztunk Csurgóra.
Három győzelemmel zártuk az év utolsó U13-as fordulóját

A hétvégén Csurgón rendezték az U13-as Gyermekbajnokság 5. fordulóját, amely egyben az utolsó játéknap is volt a naptári évben. A fordulón klubunk két csapattal képviseltette magát, U13-as együttesünk két győzelemmel zárt az őszi szezont.

U13-as Gyermekbajnokság, 5. forduló, Csurgó:

Tungsram SE Nagykanizsa - Szombathelyi KKA I. 14-18

Csurgó NKC - Szombathelyi KKA I. 7-18

- Ez volt az utolsó versenyhétvége idén, sajnos betegségek miatt nem tudtunk teljes kerettel elutazni a hétvégi fordulóra. Ennek ellenére végig fegyelmezett és kemény védekezéssel sikerült mindkét mérkőzésen diadalmaskodnunk. Támadásban több technikai hiba és kapkodás is történt, de ahogy mondtam, szerencsére védekezésben százszázalékot nyújtottunk – értékelt U13-as csapatunk edzője, Tánczos Balázs.

A Szombathelyi KKA II néven szereplő U12-es gárdánk egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a napot az idősebb korosztályban.

Hévíz SK - Szombathelyi KKA II. 12-24 

Tungsram SE – Szombathelyi KKA II. 31-11

- Az őszi szezon utolsó mérkőzéseit játszottuk, azt kértem a lányoktól, hogy mutassuk meg miért dolgoztunk ilyen sokat ebben a félévben. A Héviz ellen győzelemmel zártunk: lendületes és pontos támadójáték, nagyon jó kapusteljesítmény, jó védekezés, örömkézilabda volt a lányok részéről. A Tunsgram SE elleni meccsre sajnos elfáradtak a lányok,  tízen mentünk a fordulóra, sokan végigjátszották a mérkőzéseket, így nagyarányú vereség lett a vége, de a második félidőben nyújtott védekezés dicséretes volt – fogalmazott edzőnk, Albert Krisztián.