Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hasznos edzőmérkőzések a Szent István SE ellen

A délelőtti első meccs után a délutáni felkészülési mérkőzésen már meggyőző képet mutattunk. Minden játékosunk lehetőséget kapott a bizonyításra.
Hasznos edzőmérkőzések a Szent István SE ellen

A felkészülés második hetének végén az NB I/B-s Szent István SE vendégeként játszott két felkészülési mérkőzést pénteken felnőtt csapatunk. Kettős képet mutattunk a mai napon: a délelőtti első edzőmeccsen még kerestük önmagunkat, de ez teljesen természetes a felkészülés ezen szakaszában.

A délutáni találkozón az első mérkőzésből is tanulva már sokkal jobban működött a játékunk, több olyan játékkapcsolat kialakult, amelyeket tudtunk hasznosítani. A második összecsapáson meggyőző képet mutattunk és összeségében nagyon hasznos edzőmeccseken vagyunk túl. Minden játékosunk azonos idővel lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa magát. A megfelelő terhelés mellett próbáltuk tesztelni, gyakorolni a páros kapcsolatok kialakítását, ez volt a cél a mai napon.

- A munka elején tartunk, sokat kell még dolgozni azon, hogy egybe gyúrjuk a csapatot, de pont az ilyen edzőmeccsekre van szükségünk a fejlődéshez. Nagyon hasznos volt, hogy tudtunk ma két mérkőzést játszani, köszönjük a SZISE meghívását – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

fotó: szise.hu