Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hat mérkőzés, hat győzelem!!!

Az U11-es bajnokság vasárnap két helyszínen folytatódott. I-es csapatunk Győrött, II-es és III-as együttesünk Mosonszolnokon gyűjtögették a győzelmek számát.
Hat mérkőzés, hat győzelem!!!

SZKKA I.: Halász Tímea, Gerencsér Lea, Bozsodi Eszter, Lepsényi Judit, Gróf Gréta, Ádám Júlia, Derdák Sára (kapus) Konecsni Kitti és Babos Kincső. 

A győri Audi Arénában lebonyolított meccsek eredményei: 
Szombathelyi KKA I. - Veszprém Pannon SE 28-1  
Bajnok DSE Nemesvámos - Szombathelyi KKA I. 13-23        

- A Veszprém és a Nemesvámos csapataival mérkőztünk. A veszprémi csapatot nagyszerű játékkal győztük le. Minden, amit az elmúlt hónapban gyakoroltunk, meg tudták valósítani a lányok. Fegyelmezetten, gyorsan kézilabdáztunk! A Nemesvámos csapata nehezebb diónak ígérkezett, de ma úgy játszottak a lányok, hogy teljesen mindegy lett volna, kivel kell mérkőznünk, mert ma nem volt ellenfél! Feltűnően fegyelmezetten, taktikusan, gyorsan kézilabdáztunk, a védekezésünk remekül működött. A sok munka, méghozzá az eredményt is. Gratulálok a csapatomnak, csak így tovább – értékelte a meccseket Debreczeni György edző. 

SZKKA II.: Simon Eszter, Németh Emma, Simon Ivett, Németh Diána, Devecseri Ramóna, Pintér Szofi, Vígh Zorka, Tóth Fanni.

A mosonszolnoki Sportcsarnokban lejátszott meccsek eredményei: 
Szombathelyi KKA II. - Szombathelyi Haladás 21-2     
Start SE Szentkirályszabadja - Szombathelyi KKA II. 2-20

- Két könnyebb meccsünk volt délelőtt. A jó védekezés után sok gyors gólt tudtak dobni a csajok. Figyelmetlenségből adódtak hibák, pontatlanságok, de jár a gratuláció a lányoknak, mert végig motiváltan, bátran játszottak – összegezte a látottakat Nardai Viktória edző. 

SZKKA III.: Pék Franciska, Iszak Tamara, Bödei Dorka, Sebestyén Csenge, Kiss Panna, Simon Emese, Spanyó Panni, Tüzes Mira, Gyulai Emma. 

Répcelaki SE - Szombathelyi KKA III. 8-13
Szombathelyi KKA III. - Start SE Szentkirályszabadja 12-6  

- Nagyon jó mérkőzéseket játszottunk! A védekezésünk remekül működött már az első perctől kezdve. Labdaszerzés után támadásban néha kapkodtunk, amiből sok eladott labdánk volt, viszont felállt fal ellen bátran cseleztünk és törtünk kapura. Jó volt együttdolgozni a csajokkal, tetszett a mutatott játék, a győzelem csak hab a tortán – fogalmazott a 2 győztes meccs után weboldalunk érdeklődésére Nardai Viktória edző. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK