Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hatalmas Szombathelyi siker a NEKA otthonában !

Szenzációs győzelmet szerzett idegenben a Kozma szerszám - Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia. Az NB1B. egyik bajnok esélyesének otthonából sikerült elhozni a 2 pontot. Látszik, hogy a felkészülés minden tekintetben jól sikerült, és a csapat megerősítésére szerződtetett játékosok hamar beilleszkedtek a csapat egységbe.

Hatalmas Szombathelyi siker a NEKA otthonában !

A kiváló védekezés, a jó kapus teljesítmény, és a villámgyors lerohanásos támadások azt eredményezték, hogy ezen a mérkőzésen a szombathelyi lányok voltak jobbak. Jövő hétvégén a Haladás csapata elleni presztízs mérkőzésen lehet meg a harmadik győzelem.

Bölöni Roland nyilatkozata :

,, Egyértelműen a csapatom védekezése hozta meg a sikert a mérkőzésen. Az elejétől fogva nagyon fegyelmezettek, koncentráltak voltak a lányok. Az ellenfél beállója körüli védekezés volt a kulcs a sikerhez. A védelem mögött a kapuban is stabil lábakon álltunk, Futaki Hajni remekül védett. Ennek tudható be, hogy a mérkőzésen sok lerohanásos gólt tudtunk lőni. A felállt fal elleni támadó játékunk is nagy többségében ült. A szélsőink Mayer Maja, Szecsődi Vivien remek formában játszottak, pontosan fejezték be a támadásokat, így szélességben sikerült megbontani az ellenfelünk védekezését, ami azt eredményezte, hogy átlövőink számára Virág Noémi, Gaylhoffer Ildikó nagyobb helyek maradtak, így ők is szépen kivették a részüket a gólgyártásból. Az irányító- beálló páros kapcsolat a Császár Zsófi- Szendrei Barbi között ismét sok gólt hozott a konyhára. Pukler Glória a kezdeti bizonytalanságot követően szintén több góllal terhelte meg ellenfelünk kapuját. 
A szezon egyik legnehezebb mérkőzésén vagyunk túl, gratulálok a csapatomnak, a kezdő lécet átugrották, csak így tovább, büszke vagyok rájuk! ”

NEKA - Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 26:32 

Szép volt lányok !