Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Hazai fordulót rendeztünk az U13-as bajnokságban - Képgaléria

Határozott, gyors és pontos kézilabdát játszottak a lányok.
Hazai fordulót rendeztünk az U13-as bajnokságban - Képgaléria

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen, az Oladi Általános Iskola csarnokában rendezték az U13-as Gyermekbajnokság aktuális fordulóját, U13-as illetve az idősebbek között szereplő U12-es együttesünk így hazai környezetben léphetett pályára. A zárt kapus mérkőzéseken összesen három SZKKA győzelemnek is örülhettünk, melyekről fotógalériát is hoztunk!

U13-as Gyermekbajnokság, 5. forduló, Szombathely:

Szombathelyi KKA 1 – Szentgotthárdi KK 18-19

Szombathelyi KKA 1 – Körmendi DMTE 27-9

- Szomorú voltam az első meccsen látottak miatt, a lányoknak meg kell tanulnia küzdeni egymásért, bátrabban kezdeni egy mérkőzést és nem csak az utolsó pár percben harcolni a pályán. Sajnos nem várt vereség lett a vége. A második találkozón teljesen más képe volt a játéknak és a hozzáállásnak, már az első percben láttam a lányokon, hogy nyerni szeretnének. Gyors és pontos kézilabdát játszottunk, jó védekezéssel, ez az a szint, amit igazán tudunk. Összességében tanulságos forduló volt mindenki számára – értékelt Albert Krisztián, U13-as együttesünk edzője.


U12-es csapatunk az Ajka és a Bük ellen is győztesen hagyta el a pályát Oladon.

Szombathelyi KKA 2 – Ajkai Trampolin SE 27-5

Szombathelyi KKA 2- Büki TK 28-12

- Magabiztosan, gyorsan kézilabdáztak a lányok, elégedett vagyok a játékkal és a hozzáállással. A két mérkőzésen két különböző csapattal léptünk pályára azért, hogy a hazai környezetben mindenki tudjon játszani. Sajnos a helyszín miatt ezeket a meccseket zárt kapuk előtt kellett lejátszanunk. Ennek ellenére a lányok bizonyították, hogy bármilyen összeállításban lépnek pályára, lelkesen, határozottan és jól tudnak kézilabdázni. Megint egy olyan játékot produkáltak, amikor mind a húsz kislányt dicséret illeti. Gratulálok Nekik és csak arra biztatom Őket, hogy így tovább – nyilatkozta U12-es csapatunk trénere, Debreczeni György.